JaroDz91 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam. Mój problem polega na nie sprawnym dyktafonie w rn2. Nie działa aplikacja systemowa i żadna ze sklepu. Z tego co mi wiadomo telefon posiada 2 mikrofony i jak je sprawdzam w engineer mode to działa tylko jeden. Ktoś wie co może być przyczyną i jak to rozwiązać?
ZduneX25 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ile masz miejsca w pamięci wew.?
gawllo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Teraz z ciekawości sprawdziłem u mnie działa dyktafon bez problemu. Tyle ze teraz mam miui polska 6.1.21 i nagrywa górnym mikrofonem a w miui eu 7.0.6, 8 i 1.0 nagrywał dolnym. A co do twojego przypadku to dziwne. Nie działa aplikacja czy po prostu nic nie nagrywa czy nic nie słychać? Znalazlem przyczyne mojego problemu. Jak nagrywa sie film w pozycji pionowej w dyktafonie Działa dolny mic a jak w pozycji poziomej to w dyktafonie działa górny mic. Po krecone. Jak by mic nie mógł nagrywać stereo. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez gawllo Rozwiazanie mojego problemu
JaroDz91 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 Miejsca mam bardzo dużo. To jest tak: włączam w dyktafonie nagrywanie, po czym stopuje. Plik sie nagral... Jak chce odsłuchać nagrany plik to słysze tylko szum z głośnika i tyle. Po mojemu to nie działa mi górny mikrofon który pewnie jest używany przez dyktafon do nagrywania. Podejrzewam że w engineer mode mogę to zmienić ale wtedy wyeliminuje sobie mikrofon który z reguły powinien działać... Może to problem software?
gawllo Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Może soft?? wgraj inny albo sprawdź dolny mikrofon sposobem z kamerą który obsiałem, musisz chwile nagrać filmik z jednej albo drugiej pozycji pion - poziom to spowoduje przełączenie mikrofonu. może po prostu jest uszkodzony górny.
JaroDz91 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Problem rozwiązałem czyszcząc dalvik cache
ZduneX25 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi