Loo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie wiem od której dokładnie wersji - przestała się aktualizować lista nieodebranych połączeń. (ostatnie zapisane mam z 30 grudnia) Powiadomienia o nieodebranym połączeniu pojawiają cię normalnie, lecz po podświetleniu powiadomienia wszelki ślad po nieodebranym połączeniu znika (lista wszystkich połączeń i lista połączeń nieodebranych...). Ze względu na prowadzenie dyżurów przez telefon jest to sprawa dyskwalifikująca. Czy ktoś jeszcze ma podobne problemy? (może mam coś źle ustawione...)
Loo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dodam jeszcze, że i lista wybieranych się obecnie zacina, tzn. nie aktualizuje ostatnio wybieranych - po restarcie działa prawidłowo ... jakiś czas. Wszystko wskazuje więc na to, że wszystkie listy się wieszają - a lista nieodebranych po restarcie się aktualizuje ... jakiś czas.
preston2009 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Na pewno masz najnowszą wersje MIUIPolska ? U mnie wszystko Ok.
Rekomendowane odpowiedzi