heniekpl Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 W swoim RN2 Prime w slocie SIM2 mam karte do danych mobilnych. W pracy zasieg mam tylko dobry w plusie (dane mobilne), dlatego do tej pory uzywalem czegos takiego: http://allegro.pl/internet-na-karte-plus-iplus-120-dni-32-33-gb-wawa-i5889052475.html Pakiet powoli sie konczy i albo kupie ponownie to samo albo zostaje Play i wymuszenie dzialania na nadajnikach plusa. Znalazlem np taka oferte: http://allegro.pl/karty-play-50szt-na-karcie-3zl-i-3gb-internetu-i5941641396.html ale nie wiem czy to cale lte nie dziala tylko na nadajnikach playa - moim wymogiem jest koniecznosc dzialania na nadajnikach plusa, tylko czy takie startery beda chcialy dzialac na nadajnikach plusa? Widze duzo innych ofert playa na allegro z dobrymi cenami, ale one to chyba tylko dzialaja w zasiegu nadajnikow lte playa.
tpawel Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 A probowales zapytac sprzedawcy? Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Minnos Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja na co dzień pracuję mobilnym Plusa i jestem dość zadowolony. Nie wiem jak Play na dłuższą metę się sprawdza.
hhunter22 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 ja mam pleja. nie narzekam. chyba każda opcja bedzie dobra bylebyś miał zasięg i tanio
Nezumi Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja używam LTE w Play i na telefonie i w domu, jedyne na co narzekam, to na szybkość internetu w godzinach wieczornych na nadajniku Play'a , z tego co wiem, to teraz, niezależnie od nadajnika, czy to play, czy plus, czy t-mobile, masz ten sam limit LTE (nie ma już opcji Unlimited LTE only Play). Ostatnio patrzałem na oferty i najciekawsze ma T-mobile i Play .
tpawel Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja aktualnie korzystam z aero2 po doladowaniach. Genialna opcja 5zl za 3Gb,pakiet wazny 30 dni,ale od momentu aktywacji a nie zakupu wiec mozna sobie kupic np 4 i tylko jeden sie aktywuje a trzy stoją w kolejce. Przez to placisz tylko za to co uzyjesz. Praktycznie ciagle mam powyzej 50Mb/s, wieczorami nieraz spadnie do 30Mb/s ale to nie zawsze. Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi