stachu1185 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Witam wszystkich. Zgubiłem się na Aliexpress i znalazłem dość ciekawą ofertę z Xiaomi Mi Note Pro. Telefon przeceniony o 120 Dolców, czyli wychodzi $369.74 co w złotówkach daje nam 1 529 !!! Troche to podejrzane (na xiaomiforsale.com chodzi po 619€ = 2 764zł).... co o tym myślicie ??? Widzę że od razu wgrywają costomROM zawierający Google services, pytanie tylko czy to nie będzie jakiś syf zamiast prawdziwego Miui. A no i z tego co zrozumiałem, to nie wysyłają bezpośrednio do klienta tylko na pocztę ? (mogę się mylić, proszę mnie poprawić w razie błędu) Również Oferują zmniejszenie ceny na rachunku, zeby w razie w zmniejszyć tax. Link do aukcji: Aliexpress.com Xiaomi Mi Note Pro Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Goldway to zaufany sklep więc możesz zamawiać, zawsze masz ochronę kupującego i w razie W możesz odzyskać kasę, co do zmniejszonego rachunku to i tak na UC będziesz musiał dać potwierdzenie przelewu i zrzut z ekranu wiec wyjdzie ile dałeś, chyba że pokombinujesz ale jak wyjdzie to masz grube problemy. Tak czy siak warto spróbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Spemall ma taniej http://www.spemall.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-Smartphone-Dual-Camera-GPS-Bluetooth-5-7-Inch-2560-x-1440pixels-IPS-Retina-Screen-4GB-RAM-64GB-ROM_g.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
stachu1185 Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 a ten spemall jest godny zaufania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Też znany sklep z pozytywnymi opiniami Link to comment Share on other sites More sharing options...
stachu1185 Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 a jak z podatkiem i wszelkimi oplatami za wysylke, wszystko ok, czy trzeba doplacac przy odbiorze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloniacz Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 wysyłka z Chin zwykle jest za free (dostawa trwa około 2 tygodnie). Czasem trzeba dopłacić 23% VAT ale nie zawsze a nawet w zdecydowanej mniejszosci przypadków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 teraz u goldway'a jest po 340$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 A teraz po 304$. Leci na łeb na szyję - ktoś wie coś o nowych modelach Xiaomi, które mają wyjść w tym roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts