elias Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Witam musiałem się przesiąść z mojego dobrego starego RM1 (v5) i teraz jest RM2 (v7 - 6.1.14 (rozwojowa) )... kłopociki jakie mi się pojawiły - tak ma być ? czy coś u mnie nie teges? - przeglądarka, na niektórych forach przejście na next // prev - skutkuje komunikatem: Not Found // The requested URL / undefinied was not found on this server Po wyłączeniu Java w opcjach przeglądarki te same przyciski działają poprawnie. Tyle że połowa z osadzonych elementów z Yt etc już nie. Jakieś pomysły ? na staruchu RM1 hulało perfekt więc skrypt strony czy serwera raczej nie jest chyba powodem. - przeglądarka, poprzednio przy wyjściu / zakończ mogłem za każdym razem czyścić historię automatycznie - w v7 nie umiem znaleźć tej opcji - znikneła?? - czy biały kolor diody został usunięty opcji w v7? na staruchu RM1 taki był dostepny. edit. - czy na RM2 da sie postawic MIUI v5 ? wiem ze to krok wstecz itd - pytam z ciekawosci.. dzięki z góry za odzew Edytowane 21 Stycznia 2016 przez elias
d3tr0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 zainstaluj lepiej coś niżej, może być stable co Lamcza dawał 7.0.8.0 z zakładką prywatność (w stabilne romy go masz)
zonee Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 2 godziny temu, d3tr0 napisał: zainstaluj lepiej coś niżej, może być stable co Lamcza dawał 7.0.8.0 z zakładką prywatność (w stabilne romy go masz) Z linka "Lamcza" w Post: a jak już z działu "Stable rom" to instalujcie 7.0.8.0 - a potem wyciągnijcie z wersji 7.0.6.0 instalkę "Settings.apk" i podmieńcie sami - dodając brakujące MENU
elias Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 fajnie, dzieki za podpowiedz, bede dzialal. niemniej pytanie - moj fon to 2014813 a nie RN2 - a mam wrazenei ze ten z linka to jest na hermes czyli redmi note 2. zatem do mnie nie podejdzie. jestem w bledzie czy nie?
dudek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jesteś w dziale Redmi Note 2. Dlatego takie dostajesz odpowiedzi
elias Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) no to sie wyjasnilo. lamer ze mnie, jeez. przepraszam czy moge uprzejmie prosic wmorderatornie o przeniesienie do wlasciwego dzialu? ---------------------------- prosze o usuniecie - napisalem nowego w dziale redmi 2 Edytowane 26 Stycznia 2016 przez elias
ZduneX25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi