justynucha Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 hej... od tygodnia jestem posiadaczką redmi 2. niestety... on nie działa jak należy. jest fabrycznie nowy ale..okropnie zamula. jak dostaję wiadomość na msgrze i chcę ją wyświetlić robi się czarny ekran i nic się nie da zrobić.. muli bardziej niż stary samsung. Pewnie coś musze pobrać zainstalować.. (miu 7 aktualne) ale...powiedzcie mi proszę JAK BABIE co należy zrobić krok po kroku.. prosszę. mam ochotę go odesłać.
kulig007 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Masz MIUI Polska? Czy jakiś chiński wynalazek? Zrób zrzut ekranu, ustawienia >> informacje o telefonie TapTap Tapatalk+MI4W
justynucha Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 mam polski... aaa ale nie wiem jak zrobić zrzut;p trzeba napisać dwa razy lewy guziczek raz prawy;p nowa zabawka i kompletnie się nie znam ;]
Nezumi Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 15 minut temu, justynucha napisał: mam polski... aaa ale nie wiem jak zrobić zrzut;p trzeba napisać dwa razy lewy guziczek raz prawy;p nowa zabawka i kompletnie się nie znam ;] Posiadasz jakiś chiński cuś... multilang, albo coś takiego... Zapraszam do Instrukcji Instalacji 2014 na stronie miuipolska.
kulig007 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ale to nie jest MIUI Polska. Proponuję zainstalować nasze wydanie. Problemy powinny ustąpić. Podążaj za instrukcją : https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ TapTap Tapatalk+MI4W
justynucha Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 a gdzie mam sprawdzic czy mam to update?powinnam wybrac opcje 1 czy 2? już wiem, że opcja dwa.. jestem w tym recovery i.. nie mam tego pliku " update.zip" jestem tępą babą ale.. skąd mam go wziąć? ściągnąc na telefon ale skąd czego szukać.. pomóżcie proszę.. ok to teraz nie wiem gdzie ten plik wkleić.. czy na karte sd czy na pamięć wewnętrzną... bo jak wklejam to w trybie recovery nie umie znaleźć pliku.tak zmieniłam na update.zip
Nezumi Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zmieniasz na update.zip, a następnie wklejasz na pamięć telefonu, nie SD, a przez aplikacje Aktualizacje poprzez (...)->Aktualizacja z pliku .zip nie idzie?
justynucha Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 uwaga...chyba sama sobie poradziłam wreszcie. ale dzięki za sugestie;]
ZduneX25 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dobrze by było zrobić full wipe na koniec.
justynucha Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 a co to?;p instrukcję poproszę:)
ZduneX25 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 To przywrócenie ustawień fabrycznych, wtedy już wszystko co może jeszcze siedzieć po poprzednim syfnym systemie pójdzie do kosza. Tylko, że wiąże się to z ponownym konfigurowaniem, bo masz pusty telefon, Ustawienia > Urządzenia > Kopia i kasowanie > Ustawienia fabryczne.
Rekomendowane odpowiedzi