Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po uruchomieniu filmu na youtube po kilku sekundach film się zatrzymuje i wywala nastąpił błąd odtwarzacza. Reinstalacja apki nic nie daje.

Soft Miui Polska - najnowszy.

Jakieś rady?

• Like 1
Opublikowano

oo, aż sprawdziłem, mam to samo, przy czym dotknięcie ekranu przy tym błędzie odtwarzacza pomaga i filmik leci do końca. maelo77 - ponownej instalacji czego? Całego MIUI?

Opublikowano

Miałem identyczny objaw. Po ponownej instalacji miui "najnowszego" problem ustąpił. Tylko zrób wipe i instalacja. Pomoże

Miałem identyczny objaw. Po ponownej instalacji miui "najnowszego" problem ustąpił. Tylko zrób wipe i instalacja. Pomoże

Dodam jeszcze że ha zgodnie z sugestią wróciłem do wersji sylwestrowej-tylko u mnie generowała błędy i musiałem wrócić do najnowszej. Ale po tym zabiegu wszystko jest ok z youtube

Opublikowano (edytowane)

Dzięki w takim razie; ale jak sobie pomyślę, że znowu miałbym wszystko konfigurować, to chyba jednak pozostanę przy obecnej wersji :)

Edytowane przez krzycz
Opublikowano (edytowane)

To jutro wszytsko na nowo. Jakiś dziwny błąd. A wipe był. 

Miui się pobiera na nowo.  

EDIT 

zrobiłem wszystko na nowo i d*pa. Błąd nadal występuje. Nie mam siły na to 

EDIT 2 

błąd zawsze występuje pomiędzy 5 a 6 sekunda. Tylko na YT

EDIT 3 

błąd wciąż występuje 

Edytowane przez wensz
Opublikowano

Potwierdzam, zatrzymuje się na 5 sekundzie, zawieszka na 10 sekund wtedy komunikat o błędzie klikamy na ponów i rusza od 15 sekundy

Opublikowano

Witam

Mam ten sam problem z YouTube na Redmi Note 2 mam wersje EU 7.1.1.0 stabilna PL

Czasem zatrzymuje się na 5s czasem na 6s wyskakuje błąd połączenia po ponowieniu przeskakuje np na 15s-17s i leci chwile ale bez głosu.

Wgrywałem stare wersje ytb ale nic to nie dało, wipa robiłem chyba ze 3 razy wszystkiego.

Ciekawe kiedy będzie aktualizacja bo już widziałem chińskiego 7.1.3.0

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja osobiście ściągnąłem sobie ogyoutube zamiast normalnej aplikacji, problem nie występuje a w dodatku można np. słuchać muzyki w tle lub przy zablokowanym telefonie

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...