Kacper78 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam , czy mógłby ktoś mi pomoc zaktualizować lub zmienic mój system ? Ponieważ są w nim błędy typu najstarsza wersja YouTube od czasu do czasy instaluja się aplikacje same z siebie , bardzo słabo jakość filmów podczas odtwarzania na twitchu . [wersja systemu na załączonym pliku] pozdrawia m
Cichq Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wrzuć zipa z romem na telefon i odpal aktualizację z pliku, znajdziesz w tych 3kropeczkach w rogu. Jeśli wywali błąd to tutaj masz instrukcję https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/
Main Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Podłączam się do tematu. Mam telefon w wersji jak u kolegi z pierwszego postu i kilka pytań. 1. Rozumiem, że mogę ściągnąć i zainstalować na wersję 5.9.24, bezpośrednio wersję 6.1.7 ze strony https://miuipolska.pl/download/ 2. Czy wystarczy kliknąć 'Zainstaluj aktualizację', wybrać plik i telefon sam się zaktualizuje w sposób bezpieczny? 3. Czy sterownik aparatu w wersji 6.1.7 zapewnia jakość zdjęć podobną do tego z 5.9.24? Czytałem na forum, że telefon z nowszym softem robił gorsze zdjęcia.
Kacper78 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Main, ściągnąłem tą aktualizacje do6.1.7 i nie aktualizuje się :/ wiessz co trzeba zrobić ??
d3tr0 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 1. Teoretycznie tak, praktycznie duży skok wersji musisz sprawdzić sam czy zadziała ale chyba nie powinno być problemu 2. Tak tylko najpierw go pobierz i wrzuć do pamięci telefonu 3. Nie zapewnia, robi gorsze Main, ściągnąłem tą aktualizacje do6.1.7 i nie aktualizuje się :/ wiessz co trzeba zrobić ?? Jeśli normalna aktualizacja z pliku .zip nie poszła musisz zrobić to przez TWRP - opisy w dziale Tutoriale
Main Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dziękuję za odpowiedź, d3tr0 Czy myślisz, że jest szansa na poprawienie sterownika aparatu w którejś z kolejnych wersji? Na razie wstrzymam się z aktualizacją.
Rekomendowane odpowiedzi