Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy mógłby ktoś mi pomoc zaktualizować lub zmienic mój system ? Ponieważ są w nim błędy typu najstarsza wersja YouTube od czasu do czasy instaluja się aplikacje same z siebie , bardzo słabo jakość filmów podczas odtwarzania na twitchu . [wersja systemu na załączonym pliku] pozdrawia m 

Screenshot_com.android.updater_2016-01-14-20-56-13.png

Screenshot_com.android.updater_2016-01-14-20-56-13.png

Opublikowano

Podłączam się do tematu.
Mam telefon w wersji jak u kolegi z pierwszego postu i kilka pytań.

1. Rozumiem, że mogę ściągnąć i zainstalować na wersję 5.9.24, bezpośrednio wersję 6.1.7 ze strony https://miuipolska.pl/download/
2. Czy wystarczy kliknąć 'Zainstaluj aktualizację', wybrać plik i telefon sam się zaktualizuje w sposób bezpieczny?
3. Czy sterownik aparatu w wersji 6.1.7 zapewnia jakość zdjęć podobną do tego z 5.9.24? Czytałem na forum, że telefon z nowszym softem robił gorsze zdjęcia.

Opublikowano

1. Teoretycznie tak, praktycznie duży skok wersji musisz sprawdzić sam czy zadziała ale chyba nie powinno być problemu

2. Tak tylko najpierw go pobierz i wrzuć do pamięci telefonu

3. Nie zapewnia, robi gorsze

Main, ściągnąłem tą aktualizacje do6.1.7 i nie aktualizuje się :/ wiessz co trzeba zrobić ??

Jeśli normalna aktualizacja z pliku .zip nie poszła musisz zrobić to przez TWRP - opisy w dziale Tutoriale

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź, d3tr0

Czy myślisz, że jest szansa na poprawienie sterownika aparatu w którejś z kolejnych wersji?
Na razie wstrzymam się z aktualizacją.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...