Numilka Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Witajcie. 2 dni temu zakupiłam Mi Note Pro jako telefon dodatkowy ( dwa inne mam w naprawie i z czegoś trzeba korzystać ). Ogólnie jestem nim mile zaskoczona, korzysta mi się z niego bardzo dobrze. Mam jednak 2 małe problemy i będę wdzięczna za pomoc 1. Korzystam z klawiatury Fleksy i zdarza się, że telefon sam przestawia klawiaturę na X-peria. Przestawiam znów na Fleksy i jakiś czas jest dobrze, a potem niespodzianka przy pisaniu smsa, bo znów pojawia się X-peria.... 2. Na ekranie blokady telefon nie pokazuje kto dzwoni, jest wyświetlany tylko numer telefonu. Zmieniłam motyw, czy to może być przyczyną? Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Numilka
ZduneX25 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 1) panel sterowania > uprawienia > autostart > dodaj fleksy Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Numilka Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Niestety w uprawnieniach nie mam funkcji autostartu :/ Mam tylko do zaznaczenia opcję "Zarządzanie uprawnieniami". Znalazłam Dzięki Nadal jednak pozostaje problem połączeń przychodzących. Nie zawsze tak się dzieje. Jak do tej pory miałam 2 takie przypadki. Ale doszło coś innego: zaznaczyłam opcję " Odwróć by wyciszyć", ale nie zadziałała.... :/ Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Numilka
Rekomendowane odpowiedzi