Carlo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wersja MIUI: 6.1.7 Posiadany smartfon: Xiaomi Redmi Note 2 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błęduJak w tytule. Brak możliwości instalacji aplikacji bezpośrednio z plików apk pomimo włączonej opcji instalacji z zewnętrzynych źródeł. Problem napotkałem dopiero teraz, więc nie wiem czy to standardowy problem wersji 6.1.7. Nie byłem w stanie znaleźć podobnego tematu na forum z rozwiązaniem problemu, jedynie wzmianki. Proszę o pomoc. Jeśli temat jednak istnieje proszę o odesłanie mnie pod konkretny temat.
Wiskoler Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 4 godziny temu, Acid napisał: Pobierz rom ponownie. Dostałem do konfiguracji nowy telefon i po zainstalowaniu najnowszego MIUI w wersji 6.1.7 mam to samo co kolega wątkotwórca, czy ponowna instalacja ma tu pomóc? Czy jednak instalowac którąś wcześniejszą wersję?
Wiskoler Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) 8 minut temu, Addamas napisał: Na pewno jesteś na MIUI Polska? Tak, takie pobieram ze strony MIUIPolska. Wgrałem poprzednią wersję 5.12.31 i sypało mi co chwilę błędami że proces adroid.accord.cośtam został zatrzymany. Sciągnęłem teraz jeszcze raz plik i zainstalowałem ponownie (6.1.7) i jest stabilniej, zobaczę tylko czy próba uruchomienia pliku APK powiedzie się. Na innym telefonie mam 6.1.7 i nie mam żadnych problemów. EDIT: Instalator chodzi bez problemów. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Wiskoler
Carlo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) W moim wypadku ponowny update wersją 6.1.7 pobraną tym razem z mirrora pomógł. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Carlo
Rekomendowane odpowiedzi