Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę dodać odcisku palca, gdy wchodzę w ustawieniach do menu blokady daję dodaj odcisk palca, to jest napisane tylko przyłóż palec i jak przykładam to nie ma żadnej reakcji. Moje pytanie jest takie czy jest to błąd systemu czy może czytnik jest zepsuty. Mam wersję MIUI 77.0.11.0 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, posiadam RN3 na wersji MIUI 6.1.14 i problem z czytnikiem linii papilarnych. Wszystko śmiga super przez kilkanaście minut/godziń/odblokowań telefonu, po czym nagle zupełnie przestaje on działać (czytnik w ogóle nie reaguje na cokolwiek). Sprawa się 'naprawia' restartem telefonu ale potem i tak po jakimś czasie przestaje działać.

Czy miał ktoś coś podobnego? 

Z góry dzięki

Opublikowano (edytowane)

Ja mam tak, że czasem po długim nieużywaniu telefonu (szczególnie rano), czytnik nie reaguje. Pomaga jednak jedno odblokowanie manualne i później znów działa. Troszkę tak, jakby proces systemowy odpowiedzialny za odblokowywanie telefonu palcem przechodził po dłuższym czasie nieaktywności telefonu w stan uśpienia.

MIUI Polska 6.1.7

Edytowane przez woland85
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam dokładnie tak samo czy może ktoś już rozwiązał ten problem? U mnie czytnik działa po restercie telefonu i po kilku godzinach przestaje działać do następnego restartu :/  odblokowanie poprzez " zygzaki " nie pomaga. Trochę lipa z tym czytnikiem skoro nie można go używać, tylko 2 razy dziennie trzeba resetować telefon aby działał. Pytanie mam czy każdy redmi note 3 tak ma? czy po prostu poszczególne egzemplarze ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, również mam taki problem jak poprzednicy tylko zainstalowany mam rom MIUI 7 by xiaomi.EU 6.1.11 wersja rozwojowa czy zmiana romu w czymś pomoże czy to zepsuty czytnik ? Dodam jeszcze, że czasami żeby czytnik zaczął działać wystarczy reset telefonu. 

Opublikowano
Witam, również mam taki problem jak poprzednicy tylko zainstalowany mam rom MIUI 7 by xiaomi.EU 6.1.11 wersja rozwojowa czy zmiana romu w czymś pomoże czy to zepsuty czytnik ? Dodam jeszcze, że czasami żeby czytnik zaczął działać wystarczy reset telefonu. 

Zaaktualizuj rom ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

ja wam powiem ze z tym czytnikiem to w kratkę... na jednym romie działa na drugim na dwoje babka wróżyła.... czasami przycina sie i trzeba odblokować "zygzakiem".. to samo z blutem.. opaska zeby sie sparowała muszę wyłączyć/włączyć bluta... sam już nie wiem w czym problem... wszystko obkłudkowane, uprawnienia dane..troszkę to irytujące... problem powtarza się od 5/6 aktualizacji. te noworoczne romy styczeń/luty pod tym względem były ok. chyba trzeba bedzie zrobić full wipe tylko tak mi się chce potem wszystko instalować itd że szok... 

Edytowane przez hhunter22
Gość mniamek75
Opublikowano (edytowane)

A zainstaluj sobie stable 7.1.6 to zobaczysz jak powinien działać prawidłowo czytnik i jak łączy bluetooth Niema deweloperskich wodotrysków ale...coś za coś ;)

Edytowane przez mniamek75
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...