Wodzu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wersja MIUI: 5.12.31 Posiadany smartfon: Redmi Note 2 Opis znalezionego błęduUstawiona automatyczne Przełączanie profili pracy baterii na Oszczędzanie od godziny X do Y, z przywróć na Standardowy. O godzinie X faktycznie włącza się profil Oszczędzanie. O godzinie Y nie przywraca Standardowego. Ktoś się spotkał z podobnym błędem?
Acid Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Czy będąc na Oszczędnym włączasz jakikolwiek przełącznik np WiFi czy Cichy itp? Wysłano z Mi4c
Wodzu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Rozumiem, że to może być powód. Sprawdziłem, faktycznie działa w przypadku braku ingerencji, niemniej, czy nie powinno być tak, że mimo manualnej zmiany, wymuszenie zmiany powinno nastąpić autonomicznie o danej godzinie - w końcu to jedyny warunek jaki narzucamy.
Acid Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 No ale właśnie tak to nie działa. Zawsze tak było. Telefon musi być na danym profilu by z niego przejść na inny. Jeśli choćby włączasz WiFi to zmieniasz aktualny profil i system nie przełączy się na inny. Trochę niedogodności faktycznie ale tak działa to od początku. Wysłano z Mi4c
Wodzu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 OK, dzięki za odpowiedź. Temat można w zasadzie zamknąć. Sprawdzę sobie sam czy przy manualnej zmianie np. w ustawienie wifi na profilu i zmianie powrotnej, automatyczne przełączenie zadziała, czy nie.
ZduneX25 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi