jagnie Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 http://www.everbuying.com/product1120444.html 125$ Jak sądzicie? Legit? Można śmiało brać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Spróbuj przez telefon kupić i możesz nawet zejść do ok 116 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagnie Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 (edited) Chodzi mi oto czy oryginalne urządzeniei sprawdzone źródło? @Acid Edited January 6, 2016 by jagnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Dobra cena. Jaką wersję brać, white czy tdd white? Sorry ale jestem laikiem i nie chce wziąć fona który nie działa w PL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 To spytam się jeszcze o jedno: czym się różni FD od FDD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Nie ma czegoś takiego jak FD. Wysłano z Mi4c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Sorry, faktycznie źle spisałem. Jest do wyboru wersja TDD-LTE za 125.89$ oraz FDD-LTE za 149.99$. Rozumiem, że mogę brać tą tańszą, czyli TDD? Sorry że tak dopytuje, ale laik ze mnie i nie chce wziąć fona który będzie u nas nieuzyteczny. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltiMet Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Mogę wiedzieć skąd on idzie? Chiny, EU Jestem ciekaw czy z VAT'em, pewnie raczej tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagnie Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 (edited) 3 godziny temu, Redmi2 napisał: Nie ma TDD jest tylko TD I FDD Bierz TD, roznicy w dzialaniu u nas nie zauwazysz, chociaz w teorii powinno byc tak ze u nas nie powinny dzialac czestotliwosci np lte. Ale praktyka jest inna. Co do koloru to juz obojetne to juz Twoj gust Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Pierwszy raz zamawiam tel z Chin i chce byc pewny. btw tam na aukcji jest TDD czyli to jest po prostu TD? Zamówiłem x2. /edit zalozylem Dwa. Jeden ze promocja a ze nie znalazlem opinii o nim to zalozylem drugi wiec nie wiem czemu sie tak denerwujesz. Edited January 7, 2016 by jagnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagnie Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Jestem na to przygotowany ze bedzie trzeba wgrywac miui polska ale z tym chyba nie powinienem miec problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ok, kupiłem przez telefon. Wyszło po 123$, czyli jakieś 2$ niżej. Szału nie ma ale prawie miałem na ubezpieczenie przesyłki. Teraz mam tylko nadzieję, że szybko przyjdzie i nie napotka na służbistę w Urzędzie Celnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 A mogłeś śledzić przesyłkę? Pytam, bo pierwszy raz kupuje od tego sprzedawcy. No i czy dołożyli ci VAT w naszym UC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Przesyłka była zapakowana jako gift, czy tak jak to robią na jd.com, czyli duże pudło z firmowymi taśmami i oryginalnymi cenami telefonu na zewnątrz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts