"s" Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam mam dziwny problem z tel ktory w dodatku jest w trybie nocnym ściągnęłam śliczny motyw z cholernym zielonym liściem i było ok do momentu jak odłożyłam tel. Zablokował sie i na tym koniec nie odbiera połączeń nie działają przyciski dolne ani boczne z wyj włączenia restart 3krotny nie pomógł nie da sie odblokować tel prosze o pomoc to super telefon ale dla mnie szok po 9 latach przesiadłam sie z iphone na xiaomi note
makovic Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Poczekaj, piszesz w podforum dla mi4c. Telefon który posiadasz to mi note. Tak? Nie możesz wejść do telefonu? Możesz chociaż wejść do Recovery lub fastboota? Probowałaś? Gdybyś mogła wejść normalnie do telefonu to polecałbym z tego poziomu factory reset. A tak to sprawdź to co wyżej pisałem. Aha co do tego problemu ma ten cytuję "cholerny zielony liść"? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Na ekranie blokady naciśnij jednocześnie przycisk głośności-góra i wstecz. To ominie ekran blokady. Wysłano z Mi4c
makovic Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wstecz koleżance chyba nie działa. Tak wywnioskowałem z posta. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Działa czy nie to skrót jest globalny. A jak nie to do recoverry i full wipe.
"s" Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Bardzo wam dziekuje za pomoc udalo mi sie wejść w ten tryb i restart za drugim razem odblokował i udało mi sie wejść do tel.
ZduneX25 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi