wensz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 @IVO76 a sam robiles ROM czy miales od zakupu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVO76 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 (edited) kupiłem z jakimś zjebanym romem - takiego nawet tutaj po kilku albo kilkunastu zmianach, uwaleniach i postawieniach fona nie znalazłem znów - i dobrze. Więc czytałem , ściągałem, próbowałem , psułem i stawiałem od nowa - na tę chwilę zostaję na tym sofcie i czekam na odblokowanie .. Pozdro Edited January 3, 2016 by IVO76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Instalacja wg poradnika przebiegła pomyślnie ale nie mam kontaktów mimo synchronizacji z kontem google... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke_l Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 @martek993 dzięki za poradnik. Na wersji stable też działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 A robił to ktoś może na redmi note 3 pro ze snapdragonem ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 A robił to ktoś może na redmi note 3 pro ze snapdragonem ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Nie znam się ale raczej powinno działać Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 4 godziny temu, kedar1333 napisał: A robił to ktoś może na redmi note 3 pro ze snapdragonem ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Podziałałem zgodnie z tutkiem i wszystko śmiga jak ta lala. Kilka razy reset dla pewności i apki są w PL. Także polecam robi się szybciutko i bez komplikacji Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Moglbys krótko opisać jak to zrobiles bo mi nie wychodzi Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Krótko hmm. Zacząć od pkt 3 i po kolei punkt za punktem musi wyjść Pozdrawiam. P.S. Może napisz gdzie masz problem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 No w końcu dziś miałem więcej czasu i poszło 🙆 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Witam. Jak by ktoś był zainteresowany to operację polonizacji aplikacji przeprowadziłem również po wgraniu do RN3Pro romu w wersji Global 7.1.7.0 (LHOMICL). Wszystko przebiegło bez problemów apki są w PL Polecam i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Włącz debugowanie USB w telefonie i wpisuj te komendy jak tel jest włączony a nie w fastboot... W fastboot wpisuje się komendy fastboot a nie ADBtapnięte z Redmi 4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts