Nalgen Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, pisze tuz przed wyjsciem, bo mnie to zaskoczylo. Czy w Waszych telefonach, w trybie cichym, wibracja jest rowniez taka slaba? W starym telefonie noge chcialo urwac, a tutaj ledwo czuc. Widzialem regulacje wibracji przy przyciskach pod ekranem. Czy mozna to regulowac rowniez podczas polaczenia? Bo chyba nie ma znaczenia,ze bateria ma ponizej 20%? Efycja: soft to miui polska. Instalowalem najnowsze prawie tydzien temu. Od razu po zakupie zmienilem na ten soft, na starym tylko wlaczylem i wylaczylem telefon. Edit2: mialem pod reka xperie, ta wibra bardzo podobna do rn2. Wciaz jednak pytam czy mozna jakos zwiekszyc te wibracje. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Nalgen
rafbry Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 U mnie właśnie też jest bardzo słaba wibracja. Nie widzę nigdzie opcji zmiany jej siły. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 W ustawieniach aplikacji Telefon jest siła wibracji, ale chyba domyślnie jest ustawiona mocna.
rafbry Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 W aplikacji Telefon jest tylko siła wibracji gdy odbieramy połączenie (telefon zawibruje gdy klikniemy odbierz). Nie widzę siły wibracji gdy ktoś do nas dzwoni. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
pilot173 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 W RN2 wibracja dla przychodzącego SMS jest bardzo słaba (daje dwukrotny sygnał) i ciężko to wyczuć. Może z następnym MIUI da radę poprawić?
MrLarva Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, odświeżam wątek ponieważ nadal nic się nie zmieniło pod względem wibracji, jak była słaba tak jest nadal, nie da się jej wyczuć w kieszeni, uda się to jakoś rozwiązać?
thekonrab Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja rozwiązałem problem tak: Kupiłem miband i on rozwiązał mój problem
Rekomendowane odpowiedzi