Zodiac Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam, mam problem z moim Redmi Note 2 Prime. Z niewiadomych przyczyn tj; nie uszkodziłem telefonu w żaden sposób, ekran telefonu zaczął wariować. Po odblokowaniu ekranu sam zaczyna przyciskać przycisk home, robiąc to wibruje. Wyjmowanie baterii nie pomogło, przywracanie ustawień fabrycznych również. Pomocy ;c
d3tr0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Spróbuj zrobić miflash, jeśli to nie pomoże to odesłanie na naprawę
TheSheva Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Coś się wyjaśniło? Bo mam dokładnie to samo
Mazurak7 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Próba downgrade'u była praktykowana?
qmax Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 U mnie też dotyk przestał działać w dolnej części ekranu wraz z przyciskami nawigacyjnymi
Zodiac Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zainstalowałem kilka różnych softów, na każdym problem zostaje. Moim zdaniem jest to spowodowane bardzo niską temperaturą otoczenia.
d3tr0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ale próbowałeś go na czysto po miflash czy tylko w recovery wgrywales? Bo jednak to nie to samo, miflash przywraca go bardzo dokładnie opcja Flash all.
Zodiac Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) 19 godzin temu, d3tr0 napisał: Ale próbowałeś go na czysto po miflash czy tylko w recovery wgrywales? Bo jednak to nie to samo, miflash przywraca go bardzo dokładnie opcja Flash all. Przez miflash zrobiłem również, użyłem opcji flash all Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Zodiac
Zodiac Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 #Edit Jeszcze raz na spokojnie zrobiłem przez MiFlash i wstępnie mogę powiedzieć,że zadziałało, problem znikł, ale zobaczymy za jakiś czas. Dzięki wielkie @d3tr0 za radę
ZduneX25 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi