matysek099 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam, dłuższy czas grzebię już w opcjach mojego RN2, ale nie mogę znaleźć potrzebnych mi opcji. Mianowicie: Po zablokowaniu/wygaszeniu ekranu telefon czasem wyłącza wifi (przez co nie dostaję powiadomień), a czasem nie. Nie mam pojęcia od czego to zależy, ale chciałbym, żeby wifi było włączone cały czas. Czas podświetlenia ekranu. Obecnie wynosi on ok 10-15 sekund. Chciałbym przynajmniej minutę. Zmieniałem chyba wszystko co się dało. Kiedyś nawet chyba na jeden dzień poskutkowało, ale wróciło jakby do poprzednich ustawień i już nie zmienia się nic przy zmianie ustawień. Z góry dzięki
Cichq Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jeśli masz MIUIPolska to powinny ok działać te opcje. A uśpienie ekranu znajdziesz w Blokada.
qmax Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 U mnie na 5.12.31 (na poprzednich też) WI-FI też się wyłącza po jakimś czasie i nie mam pojęcia jak mam to ustawić żeby zawsze było włączone.
d3tr0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dziwna sprawa, owszem był problem z tym rozłączaniem wifi w romach z listopada (5.11.x) ale został on naprawiony już w kolejnych wersjach.
d3tr0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 A co do powiadomien to Lamcza by lepiej to opisał bo miui ma duże problemy z nimi, na starszych podobno było nie za dobrze, ale w najnowszych to chyba już naprawili.
Rekomendowane odpowiedzi