air_jordan_show Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, Panowie i Panie mam taka sprawę kupiłem na allegro MI4C Prime telefon działa bardzo ładnie, szybko ale menu nie jest spolszczone w 100%, są obcięte sms-y i książka tel. ma bardzo wielka czcionkę i wyświetla po 4 osoby na całej stronie (mimo ogólnej czcionki XS) dowiedziałem sie że to wina oprogramowania że mam zainstalowac wersję MIUI POLSKA na youtube znalazłem film https://www.youtube.com/watch?v=LvFeX9UVsg0 i zrobiłem wszystko co w nim zostało powiedziane lecz instanacja dolatuje tylko do zdaje sie 8% i wywala jakiś błąd napiszcie proszę dlaczego to tak jest moje obecne informacje o tel. to android 5.1.1 MIUI version 87.0.7.0 Stable pomóżcie bo inaczej bede musiał z nim jechać do jakiegoś serwisu żeby oni to wgrali Edytowane 26 Grudnia 2015 przez air_jordan_show
air_jordan_show Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) 7 minut temu, k3lt napisał: http://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/ robiłem tak zatrzymuje sie na zielonym oknie i komputer nie widzi tel. w fastboot i dalej nie moge pójść Edytowane 26 Grudnia 2015 przez air_jordan_show
Acid Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 No to masz drugą metodę... Wysłano z MI Note Pro
air_jordan_show Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 temat załatwiony-wielkie PODZIĘKOWANIE !!!! dla użytkownika Numb który załatwił sprawę
ZduneX25 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
air_jordan_show Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 32 minuty temu, ZduneX25 napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. można usunąć wątek
ZduneX25 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi