dziurex Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam, Mam problem w moim Redmi Note 2. Chodzi o ciągle rozłączający się bluetooth. Jest to strasznie irytujące bo i opaska mi band traci swoje funkcje, a także system głośnomówiący w samochodzie nie spełnia swojej roli. MIUI mam najnowsze. Czy można coś z tym zrobić? Może winą jest ciągłe wyszukiwanie urządzeń przez bluetooth czy coś? :/
pitekkkk Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Podbijam, u mnie to samo. Rozłącza mibanda i zestaw. Jak się zwiesi BT to też nie łączy się automatycznie z samochodem. Pomaga restart telefonu. Zauważyłem od ostatniej aktualizacji ten problem. Pozdrawiam.
MD13 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Problem był już poruszany. Ja miałem problem z BT i słuchawką którą mi cyklicznie rozłączało na redmi note lte w V6. Teraz na V7 tego nie ma. Zostaje wam poczekać na nowe romy które będą poprawione. W jakości mśtemacie już poruszano problem rdn2 z BT widać nadal nie rozwiązany. Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
qmax Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 To kwestia wersji miuipolska. Ostatnio u mnie było ok ale po ostatniej aktualizacji coś znowu się zwaliło. Nawet bateria schodzi mi szybciej i strasznie się grzeje.
kkl1976 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Na ostatnim miuipolska do mi4 też BT się rozłącza. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
cisatch Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Podbijam. Mam to samo ze smartwatchem... Z kolei na mi3 działa ok ale tam jest android 4.4 więc to kwestia lolipopa musi być... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi