Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem w moim Redmi Note 2. Chodzi o ciągle rozłączający się bluetooth. Jest to strasznie irytujące bo i opaska mi band traci swoje funkcje, a także system głośnomówiący w samochodzie nie spełnia swojej roli. MIUI mam najnowsze. Czy można coś z tym zrobić? Może winą jest ciągłe wyszukiwanie urządzeń przez bluetooth czy coś? :/

Opublikowano

Podbijam, u mnie to samo. Rozłącza mibanda i zestaw. Jak się zwiesi BT to też nie łączy się automatycznie z samochodem. Pomaga restart telefonu. Zauważyłem od ostatniej aktualizacji ten problem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Problem był już poruszany. Ja miałem problem z BT i słuchawką którą mi cyklicznie rozłączało na redmi note lte w V6. Teraz na V7 tego nie ma. Zostaje wam poczekać na nowe romy które będą poprawione. W jakości mśtemacie już poruszano problem rdn2 z BT widać nadal nie rozwiązany.

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To kwestia wersji miuipolska. Ostatnio u mnie było ok ale po ostatniej aktualizacji coś znowu się zwaliło. Nawet bateria schodzi mi szybciej i strasznie się grzeje.

Opublikowano

Podbijam. Mam to samo ze smartwatchem... Z kolei na mi3 działa ok ale tam jest android 4.4 więc to kwestia lolipopa musi być...

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...