carrtmann Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Xiaomi Note Pro Miui 5.12.17 Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 http://miuipolska.pl/forum/topic/8062-proszę-o-pomoc-z-tłumaczem-wprowadzanie-głosowe/?do=findComment&comment=106754
carrtmann Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 Owszem po zaintslowaniu wyszukiwarki Google mogę korzystać np. z wyszukiwania głosowego w Google Maps ale w SMS już nie, opcja ciągle pozostaje niedostępna Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Teraz musisz pofatygować się do uprawnień systemowych znaleźć klawiaturę i zezwolić jej na używanie mikrofonu, przynajmniej teoretycznie tak powinno być.
carrtmann Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ok, a jak to zrobić? Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka
wolak Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mam to samo. Czy mógłby ktoś w końcu jakos pomoc? W uprawnieniach nie widzę klawiatury a w dostępie to nagrywania dźwięku nie ma aplikacji klawiatura Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
dramir Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam, walczyłem z tym jakiś czas temu, w MIUI brakuje jednej opcji w ustawieniach potrzebnej do aktywacji wprowadzania glosowego . Ja sobie opracowałem metodę na około. Instaluje klawiaturę Swiftkey i podczas pierwszego uruchomienia wyskakuje konfigurator, w pierwszym kroku aktywujemy klawiaturę a przy okazji pisanie głosowe jak niżej. Po tym zabiegu np w klawiaturze Xperia można aktywować przycisk wpisywania głosowało i działa to już w smsach. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 2
wolak Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dzieki za pomoc - działa daje ok. Problem rozwiązany temat do zamknięcia ale przydało by się coś z tym zrobić@Acid Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi