ladgim Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Witam! Dzisiaj bez ostrzeżenia przestały działac przyciski fizyczne w moim Redmi 2s . Wszelkie próby przywrócenia ich funkcjonalności nie dają efektu. Czyżby telefon nawalił. Sądząc z komentarzy to dobry sprzęt. Mam rom z tego portalu. Prosze o poradę co powinienem zrobić. Dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 1 godzinę temu, ladgim napisał: Wszelkie próby przywrócenia ich funkcjonalności nie dają efektu Nie krępuj się rozszerzyć ten fragment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hohoho Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 U mnie przyciski fizyczne zaczęły też źle funkcjonować. Dopiero wciskanie pod pewnym kątem powodowało ich zadziałanie. Przyczyną w moim przypadku, okazała się puchnąca bateria, która systematycznie odpychała tylną klapkę z umieszczonymi na niej przyciskami. Maskowany efekt spuchniętej baterii był przez dodatkowe twarde etui założone na tył telefonu. Ale gdy spostrzegłem odklejającą się hartowaną szybkę (jako dodatkowe zabezpieczenie ekranu), to przyjrzałem się dokładniej telefonowi i odkryłem, że się wygiął! Wymiana baterii rozwiązała w moim przypadku problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts