Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z telefonem nie odczytuje karty sim mam najnowsze wersje miui juz nie wiem co robic resety nic nie daja , nie mogę wejść w ustawienia sieci gsm mam włozone plus i areo

up i jeszcze pisze nie można urzyskac imei 

Edytowane przez d3v0
Opublikowano
2 minuty temu, Addamas napisał:

Spróbuj jedną z nich wyciągnąć, najlepiej aero

Xiaomi Mi2S with sMIUI

nic to samo 

Opublikowano

To nowy telefon? Nie ma jakiejś folijki jak to bywa na stykach baterii? Włącz i wyłącz tryb samolotowy na jednej karcie...

Xiaomi Mi2S with sMIUI

Opublikowano
11 minut temu, Addamas napisał:

To nowy telefon? Nie ma jakiejś folijki jak to bywa na stykach baterii? Włącz i wyłącz tryb samolotowy na jednej karcie...

Xiaomi Mi2S with sMIUI

Tak nowy żadnych folijek nie ma na baterii , nie mogę wejść w sieci komórkowe  

Opublikowano

Gdzie kupiony? Brak IMEI nie rozwiążesz bawiąc się w wyjmowanie sim...  Jeżeli telefon nie ma nr. IMEI, to znaczy, że ktoś w nim grzebał, mogłeś dostać jakiegoś z odzysku lub podróbkę...

Opublikowano
16 minut temu, Nezumi napisał:

Gdzie kupiony? Brak IMEI nie rozwiążesz bawiąc się w wyjmowanie sim...  Jeżeli telefon nie ma nr. IMEI, to znaczy, że ktoś w nim grzebał, mogłeś dostać jakiegoś z odzysku lub podróbkę...

Kupiłem od krolika24 ja nic tam nie robiłem 

Opublikowano
Przed chwilą, d3v0 napisał:

Kupiłem od krolika24 ja nic tam nie robiłem 

No tak, mogłem się domyślić :P. Z tym panem na forum są różne kwiatki (polecam dział Opinie o sprzedawcach). Niezwłocznie pisz do nich i rządaj zwrotu kasy lub wymiany telefonu.

Opublikowano
Przed chwilą, Nezumi napisał:

No tak, mogłem się domyślić :P. Z tym panem na forum są różne kwiatki (polecam dział Opinie o sprzedawcach). Niezwłocznie pisz do nich i rządaj zwrotu kasy lub wymiany telefonu.

okk dzieki , przeciez mieliscie go w polecanych chyba 

Opublikowano
33 minuty temu, d3v0 napisał:

Zdawało mi sie ze był w polecenach 

dobrze ujęte "Zdawało Ci się" :D. U nas w polecanych masz IBG, A4U, XFS oraz Technos :D.

Opublikowano

Witam Serdecznie.

Przepraszam za odgrzebywanie tematu ale czy ktoś juz sobie poradził i rozwiązał problem ? Telefon rownierz kupiłem od krolik24...

Może jest na to jakiś sposób ?

Dzięki za pomoc! Mateusz

Opublikowano
25 minut temu, MatuszK napisał:

Witam Serdecznie.

Przepraszam za odgrzebywanie tematu ale czy ktoś juz sobie poradził i rozwiązał problem ? Telefon rownierz kupiłem od krolik24...

Może jest na to jakiś sposób ?

Dzięki za pomoc! Mateusz

Zwróć telefon, z tego co ludzie piszą to problem z IMEI, więc albo szukaj po necie jak odzyskać numery i baw się w stawianie telefonu na nogi, albo wymień/zwróć i kup gdzie indziej...

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...