Wszystkonaraz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wersja MIUI: 7 Posiadany smartfon: Xiaomi redmi note 2 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błęduWczoraj przyszedł mój długooczekiwany redmi note 2 i niestety mam problem z aplikacją smsów. Wyświetlane wiadomości są jakby ucięte od góry. Zmiana rodzaju i rozmiaru czcionki nic nie dała. Telefon przyszedł z zainstalowanym juz miui 7 od miui polska.
preston2009 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 To jest ROM Xiaomi.eu z błędem jw. Zainstaluj MIUIPolska i powinno być ok.
Acid Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Masz bardzo starą wersję MIUI 7 gdzie ta czcionka tak wyglądała. Teraz na nowych wersjach tego nie ma.
Wszystkonaraz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzięki za info! Jestem zdziwiony, że nigdzie sam nie mogłem się dokopać do tej informacji.
Acid Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tzn? Przecież nr wersji masz napisany w Informacje o telefonie więc sobie porównujesz z obecną wersją na MIUIPolska i masz od razu, że posiadasz starą wersję i warto zrobić update.
Rekomendowane odpowiedzi