Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Od miesiąca posiadam MI4C i ostatnio mam troche problemów i jak w temacie bardzo cichy dźwiek powiadamiający rozmówcę co do muzyki ten dźwiek jest ale  o połowę cichszy ale jest. I jeszcze w dodatku nie mogę ustawić sobie dzwonka czy to systemowy czy muzyczny. Dwa tygodnie temu miałem problem z dostaniem sie do menu telefonu i musiałem zrobic wipe i to dopiero pomogło uruchomic telefon. Oczywiście głośność jest ustawiona na maxa. Może jakieś sugestie?

Opublikowano

Zapewne masz MIRecovery. Musisz przejść całą procedurę wgrywania romu. ( Chinski rom dev -> flashify+root --> recovery twrp --> MIUIPolska)

Opublikowano

A jak ta procedura ma wyglądać od czego mam zacząć żeby nie zepsuć tego telefonu możesz wyjaśnić?

Dzieki bardzo za linka jest bardzo dobrze wyjaśnione będę działać JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI ale mam jeszcze pytanie mam telefon kartę orange i od 3 dni z konta głównego znika mi kasa dokładnie 6.15 zł i właśnie nie wiem kto i za co jest pobierane i jak to wyłączyć? Internet mam na drugiej karcie. Czy spotkaliście sie z takim przypadkiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, modcom65 napisał:

A jak ta procedura ma wyglądać od czego mam zacząć żeby nie zepsuć tego telefonu możesz wyjaśnić?

Dzieki bardzo za linka jest bardzo dobrze wyjaśnione będę działać JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI ale mam jeszcze pytanie mam telefon kartę orange i od 3 dni z konta głównego znika mi kasa dokładnie 6.15 zł i właśnie nie wiem kto i za co jest pobierane i jak to wyłączyć? Internet mam na drugiej karcie. Czy spotkaliście sie z takim przypadkiem.

Jestem w innej sieci, ale chyba mozesz sprawdzic na stronie orange na swoim koncie takie rzeczy ?

Jak tam instalacja romu ?

Opublikowano

Na razie ściągam pliki podane w poradniku. Polukałem na necie że to sms przychodzi 60568 i pożera mi 6.15zł i trzeba go wyłączyc na stronie orange i własnie próbuje to zrobic. Jak zainstaluje to dam znać i jeszcze raz dzieki za info

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...