Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Spotkał się ktoś z takim problemem :

Co jakiś czas mam problem z uruchomieniem BT, jest tak że zapala mi się ikonka w pasku szybkiego uruchamiania i od razu gaśnie. Robię restart telefonu i BT pięknie działa. Za jakiś czas znowu muszę zrobić restart żeby BT się uruchomił. Nie przeszkadzało by mi to gdybym nie używał zestawu głośnomówiącego, próbowałem zaobserwować w jakich warunkach się to dzieje, czy jakaś apka ma na to wpływ, ewentualnie wi-fi czy coś innego ale niestety nie zauważyłem nic.

Jakbyście mieli jakieś pomysły co to może być, będę wdzięczny za uwagi.

Rom 5.11.12

Opublikowano

Może to być wina tego zbugowanego 5.11.12 pisanego chyba na kolanie przez programistów xiaomi :P Narobili baboli i to może jeden z nich.

Próbuje to zweryfikować na 5.11.26 ale mi za każdym razem działa, nie widzę problemu

Opublikowano

No wlasnie chcialbym tego uniknac. Za duzo rzeczy na telefonie mam a nie chce mi sie robic backupu wszystkich aplikacji.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

no to teraz problem, w takim razie nic lepiej nie rób bo po aktualizacji z tym co masz może być większy problem niż sam BT

ostatnio tak aktualizowałem jakąś xperie, po takiej aktualizacji straciła dźwięki na SMS

Opublikowano

Wrzuciłem ostatnią wersję i póki co jest ok. Na razie żadnych problemów nie zauważyłem.

Opublikowano

Ja miałem też ten problem tylko na romie 5.11.19 ale zauważyłem że to działo się gdy miałem 2 karty sim włożone, gdy miałem tylko 1 nie było problemu. Tego problemu nie mam już na 5.11.26 pomimo używania 2 kart sim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...