artur_star Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Witam RN2 mam już od ponad tygodnia. Wcześniej miałem LG G2, zamieniłem go na Xiaomi i tu od razu pojawił się problem z aplikacją, która używam od kilku lat na różnych telefonach a apką tą jest Llama. Chodzi o to, że na Xiaomi nie znajdował mi nadajników GSM, więc Llama nie mogła działać tak jak powinna. Postanowiłem zakupić nowy starter ponieważ stwierdziłem, że może na innej karcie SIM innego operatora będzie działać, mam teraz Play (nju to moja stara karta) i tu pojawił się następny problem bo zdążają się teraz niezpodziewane restarty, przedtem żadnego nie uświadczyłem przez tydzień. Wyjąłem kartę Playa i jak ręką objął, od wczoraj żadnych Restart ów. W tej chwili jestem na 5.11.19. Może ktoś wie jak to ugryźć? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Barter Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 W swoim telefonie mam kartę T-Mobile i Aero2. Nie ma żadnych problemów. Próbowałeś zamienić miejscami karty? Do czego używasz tego programu?
artur_star Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Jest to program do automatyzacji zadań, tzn. jestem w domu przełącza mi się na profil głośny w pracy wycisza mi telefon, w samochodzie jak podłączę słuchawkę Bluetooth włącza mi się Yanosik itd. Miejscami nie zamieniałem. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
artur_star Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Wczoraj zaktualizowałem do wersji 5.11.26 i nie miałem jeszcze żadnego restartu, czyli to chyba wina romu. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 zaktualizuj i zobacz czy będzie poprawa, restarty na tym modelu są dość często spotykane, kwestia softu, trzeba czekać na ruch Xiaomi.
artur_star Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Napisałem, że zaktualizowałem do wczorajszej wersji, restartów nie miałem od momentu kupna, w międzyczasie aktualizowałem raz właśnie do wersji 5.11.19 i na niej też nie miałem do momentu włożenia 2 karty SIM, po wczorajszej aktualizacji do dziś jeszcze nie miałem restartu wiec to chyba była wina wersji 5.11.19. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Carburator Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 A robił ktoś próby z instalacją z włożoną jedną kartą i z włożonymi dwiema w trakcie instalacji? Może w trakcie instalacji system sprawdza ile jest kart, i dostosowuje się odpowiednio do ich liczby. I dlatego potem są problemy z dołożeniem następnej? Tak tylko gdybam... Wytapalkowane z XRN2
artur_star Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja właściwie nie pamiętam czy instalowałem z 2 czy 1 😕 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi