slimexx Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Mam kłopot ze znalezieniem panelu ustawień aplikacji Pogoda. Chciałbym zmienić ustawienia lokalizacji i częstotliwość synchronizacji. W menu oznaczonym trzema kropkami nic takiego nie ma.
Acid Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Lewy przycisk. Zmienisz tam lokalizację. Natomiast częstotliwości nie ma. Pogoda ma Push i działa dobrze bez stałych interwałów. Wysłano z MI Note
slimexx Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) No właśnie z tym mam kłopot. Po kliknięciu lokalizacji mogę ręcznie wybrać interesujące mnie miejsce natomiast po wyjściu z tego panelu lokalizacja wraca do poprzedniej. Jestem teraz w Berlinie mam włączoną transmisję danych i gps a pogoda w aplikacji cały czas warszawska EDIT: Ok, Szybciej piszę niż myślę. Już ogarnięte. Wychodziłem z apki przyciskiem cofnij a nie home i miałem w zakładkach ustawione Berlin i Warszawę do wyboru. Usunąłem zakladki i ustawiłem automatyczną lokalizację. Jest już ok Edytowane 20 Listopada 2015 przez slimexx
ZduneX25 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi