Shadok Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Na występie chciałem się przywitać. Od Sb jestem szczęśliwym posiadaczem mi4c. Kupiony na ibuygo zaraz otrzymał ROM miui polska i pytanie... Miui v7 5.10.8 to moja obecna wersja aktualizacje w opisie napisane jest ze robi się ręcznie... Tymczasem ściąga mi się właśnie 615Mb 5.10.22 od tak samo. Instalować to? Czy instalacja skasuje moje obecne programy? Sorki za być może głupie pytanie ... Wczesniej IOS wiec nowe doświadczenia i nie chce czegoś zepsuć na dzień dobry.... Edytowane 8 Listopada 2015 przez Shadok
advcron Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie skasuje. Na daną chwilę aktualny rom to 5.11.5 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Shadok Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Sam już zdążyłem zainstalować, faktycznie nie kasuje Czyli rozumiem, że dograny będzie kolejny z automatu?? czy to jednorazowy automatyczny proces? Klikam aktualizacja a podaje że niby ten 5.10.22 jest aktualny.... Panie bądź tu mądry
advcron Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Romy instalujesz recznie Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
preston2009 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 @ShadokJeśli masz taką numeracje wersji i masz język polski to masz multilang. MIUIPolska nie ma aktualizacji OTA (Over The Air).
Shadok Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Hmm jak multi jak pobralem ze strony miuipolska wersję libra. Pogubilem się chyba Kurcze ściąga mi się sama wer 5.11.1 rozwojowa może dobrze prawisz. Tylko jakim cudem. Ta instalka jest właściwa? MIUIPolska_libra_5.11.5_v7-5.1.zip Ok już sobie sam odpowiedzialem Omyłkowo zainstalowałem ver multi ...... Topić można zamknąć Dziękuje za pomoc. Edytowane 8 Listopada 2015 przez Shadok
ZduneX25 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi