Vincent Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam, jak właczyć tryb bezpieczny w Mi4c?
Gravis Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Co to jest tryb bezpieczny? Co masz na myśli?
Vincent Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 Wiem, że można to wywołać wciskając podczas uruchamiania przycisk power i później vol-. Tak wchodził w tryn bezpieczny mój HTC oneX.
Gravis Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Co w tym "trybie bezpiecznym" chciałeś robić?
Vincent Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 A wiesz jak włączyć? Ściągnąłem motyw i teraz z ekranu blokady nie mogę przejśc dalej. Nie moge odblokować telefonu. W trybie bezpiecznym telefon uruchamia się z podstawowymi ustawieniami.
Gravis Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Proponuje wejść do trybu recovery i tam zrobić przywrócenie do ustawień fabrycznych - wipe. Do tego trybu wejdziesz trzymając jednocześnie vol+ oraz power jak sie nie mylę.
preston2009 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) 2 godziny temu, Vincent napisał: A wiesz jak włączyć? Ściągnąłem motyw i teraz z ekranu blokady nie mogę przejśc dalej. Nie moge odblokować telefonu. W trybie bezpiecznym telefon uruchamia się z podstawowymi ustawieniami. Wstecz i Vol+ odblokowuje ekran :D. Ewentualnie jeżeli masz włączoną opcję do rozwijania paska statusu na ekranie blokady to wejdź w jakieś ustawienia i potem do pulpitu lub motywów. Edytowane 5 Listopada 2015 przez preston2009
GrimDemon Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) W Xiaomi nie funkcjonuje coś takiego jak Safe Mode - nie znam żadnego innego producenta poza HTC, który implementuje takie cuda. Zgodnie z tekstem od Gravisa musisz wejść w recovery i wykonać wipe data oraz cache. Edytowane 5 Listopada 2015 przez GrimDemon
preston2009 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Mój sposób załatwia sprawę jeśli nie ma hasła. Po co mu zalecacie czyścić MIUI jak może obejść ekran blokady i sobie go zmienić? Edytowane 6 Listopada 2015 przez preston2009
skubi07 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Wstecz + vol+ na ekranie blokady. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi