Schpatcheq Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Wersja MIUI: MIUIV7 5.10.22 Xiaomi redmi 2 noteNumer wersji dostępny w Ustawienia -> Informacje o telefonie -> Wersja MIUIPosiadany smartfon: Xiaomi redmi 2 noteJaki smartfon posiadasz?Jakim użytkownikiem jesteś? początkującyPoczątkujący / zaawansowany / Z długim stażemOpis znalezionego błęduW związku z tym, że w wersji MIUI7 od wersji 5.10.16 do aktualnej 5.10.22 nie działa GPS, chciałbym aby ktoś pokierował mnie:- gdzie znajdę działającą wersję GPS (5.10.8 <--- ponoć na tej jest wszystko OK)?- jak rozłożyć roma na części pierwsze i edytować plik gps.conf?Wystarczy, że rozpakuje roma i skopiuje plik z wersji 5.10.8 i skopiuje do wersji aktualnej? jak to skopiować?Przeszukałem tematy, wybaczcie jestem zielony w tych sprawach, więc proszę łopatologicznie PozdrawiamLogcatJeśli napotkałeś FC (Force Close), koniecznie wstaw logcat!
Acid Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Zostaw to i czekaj na nowsze aktualizacje. Wysłano z MI Note
Schpatcheq Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Ok, w takim razie czekam Dzięki Acid.
ZduneX25 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi