Skocz do zawartości
  • 0

Kopiowanie i kilka pytań.

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam pytanie - od jakiegos czasu korzystam wraz ze swoja kobieta z telefonow xiaomi, ale do dzis dnia nie mam zielonego pojecia jak skopiowac wybrana tresc sms-a ktorego od kogos dostalem. Druga sprawa to jak wkleic skopiowany nr ze strony w miejsce wpisywania nr by zadzwonic? I 3 pytanie, w miui6 mialem cos takiego, ze jak chcialem cos zaznaczyc czy w sms czy gdziekolwiek indziej pokazywal mi sie nad palcem powiekszony obraz tego co zaznaczam, teraz tego nie mam i albo nie potrafie tego zrobic albo tego nie ma?

Edytowane przez robercuss

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Prawie wszędzie możesz... długo przytrzymać palcem na tekście i wtedy będziesz miał opcje kopiowania. Np w sms pojawia się menu na dole i opcja kopiuj. To samo z kopiowaniem jakichś. numerów. Dodatkowo jeśli sms zawiera jakieś numery i system je podkreśla jak linki to możesz zwyczajnie raz kliknąć na sms i pojawi się menu z wykrytymi numerami z tej wiadomości.

Wysłano z MI Note

• 0
Opublikowano

Prawie wszędzie możesz... długo przytrzymać palcem na tekście i wtedy będziesz miał opcje kopiowania. Np w sms pojawia się menu na dole i opcja kopiuj. To samo z kopiowaniem jakichś. numerów. Dodatkowo jeśli sms zawiera jakieś numery i system je podkreśla jak linki to możesz zwyczajnie raz kliknąć na sms i pojawi się menu z wykrytymi numerami z tej wiadomości.

Wysłano z MI Note

byc moze jestem uposledzony, ale u mnie mozna skopiowac tylko calego sms a nie wybrana czesc i o to mi chodzi. Co do drugiej sprawy - wiem, ze moge ze strony skopiowac nr, ale jak go wkleic w miejsce gdzie normalnie wchodzimy w celu wpisania nr by zadzwonic? 

Preston dzieki, wlasnie tego mi brakuje, nie da sie tego jakos dodac? Bo chcac cos zaznaczyc kombinuje nieraz jak nienormalny...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...