bellodc Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 HaloPrzywitam się z racji mojego pierwszego posta.Szukam klawiatury alternatywnej dla googlowskiej i tej od Sony. Najlepiej cos od Samsunga.Dzięki za pomoc.Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Wątek został przeniesiony przez moderatora z działu Dyskusja ogólna do działu Szukam aplikacji. Edytowane 28 Października 2015 przez ZduneX25
bellodc Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 A wspomniana przezemnie z S4. Zależy mi na dodatkowym, górnym wierszu numerycznym jak to ma Samsung.Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
bellodc Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 Dzięki. Jest rząd numeryczny to dla mnie najistotniejsze.Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi