Linkos Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Podczas korzystania z WiFi i wyłączeniu ekranu i ponownym uruchomieniu bardzo często się zdarza ze WiFi się zacina i musze restartowac połączenie. Nie wiem czemu tak się dzieje. W ustawieniach jest przestawione aby nigdy nie usypial WiFi Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
latet Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) A na pewno poprawnie interpretujesz te ustawienia?Bo tam są 3 opcje dotyczące zachowania się Wi-Fi, gdy telefon zasypia. Nazywają się tak:ZawszeTylko podczas ładowaniaNigdy (zwiększa zużycie danych)Którą masz wybraną?Są tam też zapewne jeszcze dodatkowe ustawienia: "Unikaj słabych połączeń" i "Optymalizacja Wi-Fi". W razie problemów takich, jak opisujesz, warto potestować, czy wyłączenie tych opcji przypadkiem nie pomoże. Edytowane 27 Października 2015 przez latet
Linkos Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 A na pewno poprawnie interpretujesz te ustawienia?Bo tam są 3 opcje dotyczące zachowania się Wi-Fi, gdy telefon zasypia. Nazywają się tak:ZawszeTylko podczas ładowaniaNigdy (zwiększa zużycie danych)Którą masz wybraną?Są tam też zapewne jeszcze dodatkowe ustawienia: "Unikaj słabych połączeń" i "Optymalizacja Wi-Fi". W razie problemów takich, jak opisujesz, warto potestować, czy wyłączenie tych opcji przypadkiem nie pomoże.mam ustawione na Zawsze "WiFi włączone w trybie uśpienia"Innych opcji nie widzę
Linkos Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie mam też żadnych ustawień oszczędzania energii Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi