Linkos Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Razem z Mi4C używam MiBanda i stosuje w nim funkcję odblokowywania ekranu przez Bluetooth... Jednak co jakiś czas telefon gubi klucz i muszę usuwać opaskę jako unlock i dodawać ją ponownie... Ma ktoś taki problem?
kulig007 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Na Mi4 też się z tym spotkałem. Także nic nadzwyczajnego rzadkie, ale uciążliwe. Ale od jakiegoś miesiąca nie miałem jeszcze z tym problemu.Mi4/Tapatalk/sMIUI+Moshi Kernel
Linkos Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Nie wiem od czego to zależy Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
PRzepraszam_Cie Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 dzięki za info, zastanawiam się właśnie nad mibandem. często występuje ten problem ? 2x dziennie ? 1 na tydzień ?
kulig007 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Ciężko określić co powoduje to gubienie klucza synchronizacji... Więc nie wiadomo w sumie ile razy może się to trafić Ale u mnie na MI4, MAKS 1-2/tydzień.Choć jak wspomniałem wyżej, już od około miesiąca mam z tym spokój. Więc może to kwestia wydania MIUI. Mi4/Tapatalk/sMIUI+Moshi Kernel
Linkos Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 dzięki za info, zastanawiam się właśnie nad mibandem. często występuje ten problem ? 2x dziennie ? 1 na tydzień ?Teraz to mi w ogóle nie działa. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Załóż kłódkę na mifit i po sprawie, mi od roku jak mam miband tylko jeden dzień świrowało odblokowywanie, jak zmienili zarządzanie w tle i nie miałem wtedy jeszcze kłódki.
Linkos Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Załóż kłódkę na mifit i po sprawie, mi od roku jak mam miband tylko jeden dzień świrowało odblokowywanie, jak zmienili zarządzanie w tle i nie miałem wtedy jeszcze kłódki.a możesz wyjaśnić? Jestem nowy w MIUI chodzi o ustawienie aby telefon nie zabijał aplikacji? Jak to ustawić?
advcron Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Kliknij przycisk ten po lewej stronie i przeciągnij aplikacje w dół
Rekomendowane odpowiedzi