borys90 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Używam tej oto aplikacji: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free ustawiam godzinę alarmu i ... nic. W panelu sterowania w autostarcie appka zaznaczona, w powiadomieniach w ustawieniach też. Dodam od siebie że gdy włączę telefon budzik zaczyna grać i działa normalnie. Czy są jeszcze jakieś ukryte ustawienia w MIUI które blokują uruchomienie aplikacji. W poprzednim telefonie Sony Xperia T nie miałem żadnego problemu. PS. Budzikiem systemowym nie gardzę, lecz nie lubię nie potrzebnych ikon na pasku powiadomień
Nezumi Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Używasz może Godzin Ciszy? Jeżeli tak to je wyłącz, jeżeli nie, to proponuję jeszcze "kłódeczkę" na aplikacji.
borys90 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Opublikowano 22 Października 2015 Tak używam lecz dopiero od północy a budzik testowałem przed chwilą i jest problem.
Nezumi Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 To je wyłącz. Godziny Ciszy mają jakiś "konflikt" z budzikiem. Strasznie to razem wariuje.
borys90 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Opublikowano 22 Października 2015 Tzn jak je wyłączyć? mam ustawione 'zawsze przerywaj'
Nezumi Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Tzn jak je wyłączyć? mam ustawione 'zawsze przerywaj' Ustawienia->Godziny Ciszy tam masz suwaczek do wyłączania/włączania.
borys90 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Opublikowano 22 Października 2015 Niestety nie mam tu żadnego suwaka
Lisek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczow. Mam ten sam problem z ta sama aplikacja. Instalowalem już inne budziki ale wygląda na to że gdy telefon jest uśpiony to budzik go nie aktywuje. Gdy wcisne boczny przycisk i ekran się aktywuje to budzik dopiero wtedy zaczyna budzić i ma wyświetlona aktualną godzinę a nie ta na która był nastawiony. Po wejściu w ustawienia godzin ciszy mam ten sam ekran co borys90. Ktoś wie jak naprawić ten problem?
zenek_wiaderko Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Ta, mój budzik też nie działa. Tzn jak ustawie, że ma zadzwonić za minutę, dwie, to zadzwoni (nawet na wyłączonym ekranie). Niestety, jeżlei ustawie go, żeby zadzwonił za godzinę, to nic z tego. Cisza. Jakieś pomysły? Zrobiłem właśnie factory reset i nic nie działa. Mama mod Xiaomi.eu
nemed Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Miałem podobnie, pomogło wyczyszczenie aplikacji Zegar. Wysłane z Mi4 Lte
redminote2 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Gdzies czytalem ,ze jak sie ustawic z opcja "codziennie" lub np. Od poniedzialku do piatku to wtedy wlasnie sa problemy.
Lisek Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 No właśnie zaznaczenie codziennie nic nie pomaga. Musi być jakieś rozwiązanie bo przecież inni też używają tego modelu i wątpię żeby u wszystkich był taki problem. Ktoś pomoże?
redminote2 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Ja napisalem, ze jak jest zaznaczone codziennie to moga wystepowc problemy.
rawyolks Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 U mnie nie działa nawet systemowy budzik. Z cichych godzin nie zrezygnuję, bo potrzebuję, żeby telefon za mnie pamiętał kiedy ma być cicho. Tylko budzik by się przydał ;]
fyme Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) @rawyolks No to obejdź problem i zainstaluj Llamę. Zamiast cichych godzin llama będzie zmieniać profil dźwięku o określonych godzinach. Kiedyś miałem podobny problem i właśnie tak go obchodziłem czekając na rozwiązanie. Edytowane 20 Lutego 2016 przez fyme 1
rawyolks Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzięki fyme, ale znalazłem w międzyczasie najlepsze rozwiązanie. Chyba pora już ostatni raz się pożegnać z MIUI i Androidem w ogóle. Parodia, żeby tak podstawowe rzeczy szwankowały. 2
krzyzu Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Na drugim planie następny zegarek 😁 Chyba ktoś tu ma problemy ze wstawaniem 😁 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
fyme Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 25 minut temu, rawyolks napisał: Dzięki fyme, ale znalazłem w międzyczasie najlepsze rozwiązanie. Chyba pora już ostatni raz się pożegnać z MIUI i Androidem w ogóle. Parodia, żeby tak podstawowe rzeczy szwankowały. Nie no przy Twoim rozwiązaniu moje się chowa taka sobie proteza 1
krzyzu Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Gorzej jak ktoś prąd odłączy ( i będzie jak w naszym świątecznym Kevinie) Chyba że jest zabezpieczony bateriami 😀 A tak w ogóle to dziwna sprawa z tym budzikiem. U mnie śmiga aż miło. Czy ustawie codziennie czy w wybrane dni to wszystko działa. Ostatnio nawet podczas rozmowy telefonicznej mnie budził Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
fyme Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 U mnie też działa ale ja mam port więc u mnie wszystko działa A z tym prądem to rzeczywiście możliwy czarny scenariusz Ja zawsze ustawiam budzik na swoim telefonie i telefonie żony tak na wszelki wypadek bo w końcu mam miui 1
rawyolks Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 44 minuty temu, krzyzu napisał: Na drugim planie następny zegarek Chyba ktoś tu ma problemy ze wstawaniem Gorzej jak ktoś prąd odłączy ( i będzie jak w naszym świątecznym Kevinie) Chyba że jest zabezpieczony bateriami Przezorność popłaca Jeden budzik Sanyo klasyczny na baterie, Thomson zasilany, i z gniazdka, i awaryjnie ma wsadzone baterie też 1
Rekomendowane odpowiedzi