Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam problem z powiadomieniami w swoim Redmi Note 2. Otóż po zablokowaniu ekranu nie otrzymuję żadnych powiadomień, dopiero po ręcznym odblokowaniu zaczynają dochodzić. Ktoś wie jak to naprawić?

Opublikowano

A dałeś kłódkę aplikacji Messenger, bo może Ci ją ubija? Spróbuj. Lewy klawisz dotykowy, przeciągasz aplikację w dół i sprawdź, czy teraz nadal problem będzie występował.

Opublikowano

Wiem jak zablokować, ale czy to coś zmieni? Cały czas ją ubijam, a czasem przychodzą powiadomienia.

A optymalizację WiFi wylaczyles?

o jakie powiadomienia ci chodzi za jaich aplikacji ?

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A ja mam inne pytanie lecz podobne :) Mam kłopot z Notyfikacjami z opaski Xiaomi Mi Band. Opaska łączy się z Bluetooth + paruje się z aplikacja Mi Fit - aplikacja komunikuje się z opaską za pośrednictwem opcji "Szukaj opaski" - przesyła dane odnośnie ilości kroków itp. Aczkolwiek po uruchomieniu Notyfikacji dla połączeń oraz sms-ów nie przesyła nic dalej ! Wszelkie uprawnienia nadałem w zakresie "powiadomień aplikacji" z ustawień nadałem poprawnie + wszelkie uprawnienia z poziomu "Panel sterowania" w odniesieniu do "Autostart" jak i "Uprawnienia" też. Mimo to opaska dalej nie przekazuje Notyfikacji o połączeniach i sms-ach?! Ktoś ma jakiś pomysł ?

Opublikowano (edytowane)

mam już od dawna ale nie chciałem używać 2 aplikacji do 3 notyfikacji :) szkoda na to ram-u :) BARDZIEJ MNIE INTERESUJE dlaczego się tak dzieje że wszystko działa za wyjątkiem powiadomień z aplikacji ! Dziwne jest ze opaska Xiaomi nie działa z telefonem Xiaomi ! Moze to wina miuipolska romu najnowszego ?

Edytowane przez zonee
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

To i ja się podłączę posiadam miui 7 5.11.26 udało mi się włączyć powiadomienia jak i dymki z messengera ale nadal za boga nie potrafię wyjaśnić sprawy z aplikacją aliexpress mianowicie nie dostaję żadnych powiadomień :( po uruchomieniu apki zakładka Notifications cały czas jest pusta "No item found" nie jest to raczej wina apki bo na starym telefonie działa poprawnie :( a tutaj d*pa janek.. powiadomień o otrzymanych wiadomościach również nie dostaje - apka dodana do autostartu jak i nadane uprawnienia .. HELP :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Bardzo proszę o napisanie jak krowie na rowie, jak zaradzić temu problemowi braku powiadomień na ekranie blokady. W ustawieniach włączyłam konkretnym aplikacjom opcję 'na ekranie blokady', jednakże powiadomienia z żadnej z tych aplikacji się nie pojawiają. Mam Android wersję 6.0.1, a MIUI 7.5.8.0. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...