BoyBen Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Witam serdecznie. Mam problem z powiadomieniami w swoim Redmi Note 2. Otóż po zablokowaniu ekranu nie otrzymuję żadnych powiadomień, dopiero po ręcznym odblokowaniu zaczynają dochodzić. Ktoś wie jak to naprawić?
BoyBen Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) No głównie to z messangera. Wyprzedzam pytanie - jest dodany do autostartu. Edytowane 20 Października 2015 przez BoyBen
BoyBen Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 Eh, denerwujące jest to trochę, bo czasem powiadomienie przyjdzie, czasem nie...
daniel.wu Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 A dałeś kłódkę aplikacji Messenger, bo może Ci ją ubija? Spróbuj. Lewy klawisz dotykowy, przeciągasz aplikację w dół i sprawdź, czy teraz nadal problem będzie występował.
BoyBen Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 Wiem jak zablokować, ale czy to coś zmieni? Cały czas ją ubijam, a czasem przychodzą powiadomienia.
Bullsblood Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Wiem jak zablokować, ale czy to coś zmieni? Cały czas ją ubijam, a czasem przychodzą powiadomienia. A optymalizację WiFi wylaczyles? o jakie powiadomienia ci chodzi za jaich aplikacji ? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
BoyBen Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 O jaką optymalizację WiFi chodzi? Jeżeli o "WiFi włączone w trybie uśpienia" to mam Zawsze.
galakty Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 na RN2 chyba nie ma tej optymalizacji bo sam szukałem kiedyś.
Eru Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/6711-Tutorial---Pływające-okna-(dymki-czatu) Tapnięte z Mi Note
BoyBen Opublikowano 21 Października 2015 Autor Opublikowano 21 Października 2015 http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/6711-Tutorial---Pływające-okna-(dymki-czatu) Tapnięte z Mi Note Mam to włączone.
zonee Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 A ja mam inne pytanie lecz podobne Mam kłopot z Notyfikacjami z opaski Xiaomi Mi Band. Opaska łączy się z Bluetooth + paruje się z aplikacja Mi Fit - aplikacja komunikuje się z opaską za pośrednictwem opcji "Szukaj opaski" - przesyła dane odnośnie ilości kroków itp. Aczkolwiek po uruchomieniu Notyfikacji dla połączeń oraz sms-ów nie przesyła nic dalej ! Wszelkie uprawnienia nadałem w zakresie "powiadomień aplikacji" z ustawień nadałem poprawnie + wszelkie uprawnienia z poziomu "Panel sterowania" w odniesieniu do "Autostart" jak i "Uprawnienia" też. Mimo to opaska dalej nie przekazuje Notyfikacji o połączeniach i sms-ach?! Ktoś ma jakiś pomysł ?
Eru Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Mi Band Tools że sklepu Tapnięte z Mi Note
zonee Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) mam już od dawna ale nie chciałem używać 2 aplikacji do 3 notyfikacji szkoda na to ram-u BARDZIEJ MNIE INTERESUJE dlaczego się tak dzieje że wszystko działa za wyjątkiem powiadomień z aplikacji ! Dziwne jest ze opaska Xiaomi nie działa z telefonem Xiaomi ! Moze to wina miuipolska romu najnowszego ? Edytowane 21 Października 2015 przez zonee
Chrome Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam, To i ja się podłączę posiadam miui 7 5.11.26 udało mi się włączyć powiadomienia jak i dymki z messengera ale nadal za boga nie potrafię wyjaśnić sprawy z aplikacją aliexpress mianowicie nie dostaję żadnych powiadomień po uruchomieniu apki zakładka Notifications cały czas jest pusta "No item found" nie jest to raczej wina apki bo na starym telefonie działa poprawnie a tutaj d*pa janek.. powiadomień o otrzymanych wiadomościach również nie dostaje - apka dodana do autostartu jak i nadane uprawnienia .. HELP
baja_bongo25 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Bardzo proszę o napisanie jak krowie na rowie, jak zaradzić temu problemowi braku powiadomień na ekranie blokady. W ustawieniach włączyłam konkretnym aplikacjom opcję 'na ekranie blokady', jednakże powiadomienia z żadnej z tych aplikacji się nie pojawiają. Mam Android wersję 6.0.1, a MIUI 7.5.8.0.
Mundi Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Na Redmi Note 2 nie ma Miui na androidzie 6!
Rekomendowane odpowiedzi