skubi07 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Dokładniej chodzi o aplikacje FB Lite oraz Free Bitcoin. Przez jakiś czas po uruchomieniu ich wszystko jest ok. Po jakimś czasie po prostu przestają przychodziś powiadomienia z tych aplikacji do czasu aż uruchomie je ponownie. W menagerze powiadomienia odpalone, pływające okna tak samo oraz plikacje zablokowane przed wyczyszczeniem. Dodam jeszcze że na poprzednim telefonie (Moto G 2013) nie było tego problemu pomimo mniejszej ilości ram, oraz wolnego ramu. Jest jakaś możliwość zablokowania tych aplikacji w pamięci?
korc Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Dodaj do autostartu w panelu sterowania.
skubi07 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Są i cały czas jest to samo...
korc Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Możesz jeszcze spróbować w urządzenie / bateria i wydajność / oszczędzanie w aplikacjach / aplikacje z ograniczeniami , i odznaczyć z ograniczeń te z którymi masz problem.
Bullsblood Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Niestety w miui powiadomienia są skopane ja się długi czas z tym meczylem. Dopiero mi Flash pomógł i tez nie za pierwszym razem. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Jak ktoś jest po wipe to najpierw musi włączyć zarządzanie uprawnieniami, bo tak to się można bawić i bawić bez efektów.
avish Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Niestety w miui powiadomienia są skopane ja się długi czas z tym meczylem. Dopiero mi Flash pomógł i tez nie za pierwszym razem. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Ja z kolei uważam, że miui jest tak rozbudowanym systemem, że czasem użytkownik nawet nie wie, że właśnie sobie skopał np. powiadomienia.
Bullsblood Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Ja z kolei uważam, że miui jest tak rozbudowanym systemem, że czasem użytkownik nawet nie wie, że właśnie sobie skopał np. powiadomienia. Nie wiem co można skopac minute po sflashowaniu i wgraniu Miui Polska Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
redrum1906 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Mam podobny problem z PUSH NOTIFICATIONS w kilku apkach. Najbardziej irytuje brak powiadomień z najbardziej znanej i dopracowaenj apce z kategorii livescore- FORZA Football. Powiadomienia z apki nie przychodzą. Dochodzą wyłącznie w momencie gdy mam uruchomioną aplikację... Czy MIUI 7(Redmi Note 2) jest pod względem powiadomień jakiś "specyficzny"? Nie próbowałem dodawać apki do autostartu i zamykać kłódką...wg. mnie powinno to działać "fabrycznie". Pushe są włączone zarówno w apce jak i samym systemie(konfig dla apki)
Rekomendowane odpowiedzi