Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładniej chodzi o aplikacje FB Lite oraz Free Bitcoin. Przez jakiś czas po uruchomieniu ich wszystko jest ok. Po jakimś czasie po prostu przestają przychodziś powiadomienia z tych aplikacji do czasu aż uruchomie je ponownie. W menagerze powiadomienia odpalone, pływające okna tak samo oraz plikacje zablokowane przed wyczyszczeniem. Dodam jeszcze że na poprzednim telefonie (Moto G 2013) nie było tego problemu pomimo mniejszej ilości ram, oraz wolnego ramu. Jest jakaś możliwość zablokowania tych aplikacji w pamięci?

Opublikowano

Możesz jeszcze spróbować w urządzenie / bateria i wydajność / oszczędzanie w aplikacjach / aplikacje z ograniczeniami , i odznaczyć z ograniczeń te z którymi masz problem.

Opublikowano

Niestety w miui powiadomienia są skopane ja się długi czas z tym meczylem. Dopiero mi Flash pomógł i tez nie za pierwszym razem.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Ja z kolei uważam, że miui jest tak rozbudowanym systemem, że czasem użytkownik nawet nie wie, że właśnie sobie skopał np. powiadomienia.
Opublikowano

Ja z kolei uważam, że miui jest tak rozbudowanym systemem, że czasem użytkownik nawet nie wie, że właśnie sobie skopał np. powiadomienia.

Nie wiem co można skopac minute po sflashowaniu i wgraniu Miui Polska

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam podobny problem z PUSH NOTIFICATIONS w kilku apkach. Najbardziej irytuje brak powiadomień z najbardziej znanej i dopracowaenj apce z kategorii livescore- FORZA Football.

Powiadomienia z apki nie przychodzą. Dochodzą wyłącznie w momencie gdy mam uruchomioną aplikację...

Czy MIUI 7(Redmi Note 2) jest pod względem powiadomień jakiś "specyficzny"?

Nie próbowałem dodawać apki do autostartu i zamykać kłódką...wg. mnie powinno to działać "fabrycznie". Pushe są włączone zarówno w apce jak i samym systemie(konfig dla apki)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...