Skocz do zawartości
  • 0

Hyper os3 aktualizacja mega problem

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Screenshot_2026-02-12-14-12-57-792_com.android.settings.thumb.jpg.064f0e15d13e819606a189aea6e49964.jpgWitam. Telefon Redmi note 14pro+.Wersja chińska z indyjskim romem i zablokowanym bootloaderem. Aktualizacja 2 miechy temu poszła ok 👌 do hyoer os2.Pare dni temu pojawiła się do HO3.Sciagnalem, update poszedl i…… sorry. To nie jest system do twojego telefonu…. Bootlop do stock Recovery…. Porażka. Wlaczalem go i wylaczalem i udało się wrócić do poprzedniej wersji bez utraty danych… Ale! Nie działają mi w ogóle uprawnienia aplikacji. Niektóre apki mi wywala .. kontroler uprawnień wywala blad…. I tak cały czas. Jakieś pomysly? Jakieś wytyczne? Jakieś porady? Pozdrawiam 

Edytowane przez Jaro75

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Czego Ty oczekujesz? Że sobie będziesz mógł aktualizować przeróbkę romu i będzie zawsze git? Przecież Xiaomi wprowadziło blokadę do aktualizacji na HOS3 dla przeróbek. Nawet nie próbuj więcej nic robić bo możesz go uceglić. Miałeś szczęście że Xiaomi zrobiło tu rescue mode i masz możliwość powrotu do 2.2...

• 0
Opublikowano

Niestety Kacper nic to nie daje…. Nie mogę nawet wejść w uprawnienia….

Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka

Mysle o przywróceniu ustawień fabrycznych żeby pozbyć się tego problemu z uprawnieniami. Przywróci do bieżącego H OS2.Ehhhh….

Wyczyszczona pamięć i dalej to samo….

• 0
Opublikowano
4 minuty temu, Jaro75 napisał(a):

W takim razie spróbuj włączyć debugowanie USB (O telefonie > dotknąć parę razy Wersji HyperOS > Dodatkowe ustawienia > Opcje programisty > Debugowanie USB), potem sprawdzić działanie ADB wg instrukcji: https://miuipolska.pl/ufaq/jak-zainstalowac-fastboot-adb/, jeśli adb devices działa poprawnie to polecenie

adb shell pm clear com.google.android.permissioncontroller

Jeśli to nic nie da, to pewnie trzeba będzie zrobić reset do ustawień fabrycznych...

Możesz też podrzucić to, co się pojawia po kliknięciu Pokaż podsumowanie, może to coś nam da.

• 0
Opublikowano

Ok , jutro to ogarnę bo jestem teraz w pracy. Dzieki