Problemy techniczne
3 topics in this forum
-
- 2 followers
- 7 replies
- 111 views
Witam wszystkich serdecznie. Mam bardzo nietypowy przypadek. Mianowicie chodzi o to że jestem zarejestrowanym/użytkownikiem smartfonów Xiaomi od ponad roku , chodzi o aplikację MI Community. Poprzedni zarejestrowany mój smartfon to Redmi 11 T Pro i na nim nie miałem problemu z odblokowaniem bootloadera. Natomiast teraz jestem posiadaczem Redmi Note 14 Pro+ 5G i logując się na to same konto co przy poprzednim smartfonie wszystko niby jest ok,czyli dni aktywnego konta się zgadzają jest ponad 365dni,ale niestety żeby odblokować bootloadera w Redmi Note 14 Pro+ 5G trzeba w tej aplikacji zmienić region na Global i tu zaczynają się jaja.... Mianowicie po zmianie regi…
Last reply by aarcz10, -
-
- 10 replies
- 172 views
Witam Wszystkich. Mam pytanko odnośnie aplikacji którą chciałbym zainstalować na nowym telefonie Redmi Note 14 PRO 5G. Wszystkie inne aplikacje mi przeszły ale ta jedna nie chce ponieważ jest komunikat że mój tel tej aplikacji nie obsługuje. W Google Play także nie mogę jej znaleźć. A na starym tel Redmi Note 10 PRO działa cały czas. Można jakoś ją przekopiować na nowy tel?? Jest to aplikacja do sterowania amplitunerem Pioneer. iControl AV5
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 2 replies
- 303 views
Witam. Kupiłem wczoraj nowego Redmi Note 14 Pro 5G i zauważyłem wieczorem problem z baterią. Zaczęła się dziwnie szybko rozładowywać. Oczywiście mam włączone różne opcje ograniczające zużycie energii. Zajrzałem do ustawień a tam na 86 procent bateri pokazuje mi że energii starczy na około 5 godzin. Pobrałem też appki do sprawdzania stanu baterii a tam wszystkie pokazują że zamiast baterii o pojemności ponad 5000 mam baterię 1000. Został mi sprzedany bubel że złą baterią czy to coś innego?
Last reply by tajemniktv,