Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 W tym miejscu można zadawać pytania, które nie potrzebują koniecznie swojego osobnego wątku, a także dzielić się wrażeniami na temat smartfona Redmi Note 15 Pro+.
Artur82 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Witam mam pytanie odnośnie promocji na ten tel . Z tego co widziałem działa ona w taki sposób że dostaje się rzeczy jeśli kupi się tel od 15 stycznia do tam 20 lutego. I teraz moje pytanie a co jeśli ja zakupiłem telefon 12 stycznie w Media expert? Czy będę pokrzywdzony ? Generalnie fajnie było by mieć tablet za free. Mam nadzieję że jednak dostanę skoro Xiaomi zdecydowało się sprzedawać wcześniej
radier Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia To tak nie działa. Wysłane z POCO F8 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Artur82 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia A niby jak kolego ? Dzwoniłem do gościa z tej promki i sam powiedział że dziwna sprawa jest z tym zakupem
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia Regulamin (https://promocjexiaomi.pl/asset/ps15rn/regulamin.pdf) mówi wprost: Nie przyjmą Ci paragonu sprzed 15 stycznia, sprzed godz. 19:00.
Rekomendowane odpowiedzi