No powiem że się tego nie spodziewałem. Prawdopodobnie mam problem z mikrofonem, o ile dobrze, rozumiem, bo o ile ja słyszę rozmówcę a rozmówca mnie na głośniku czy zestawie o tyle ,,w tradycyjny,, sposób nie da się rozmawiać . Jakieś pomysły ? Więcej zgłoszeń tego typu ? I pytanie czy sklep Xiaomi daje możliwość zwrotu nawet gdyby stwierdzili że tel ok po odesłaniu gdy już go używam ?
Dla formalności info z Xiaomi Community:
1. Issue: Noise/Static during calls(Call crackling/Electric current noise), The other party cannot hear (One-way audio issue)
Affected Devices: POCO F8 Pro
Affected Version: OS3.0.5.0.WPKEUXM
Status: The issue has been resolved in the latest version OS3.0.6.0.WPKEUXM. Please make sure your device is up to date.
Pytanie
Piotr W
No powiem że się tego nie spodziewałem. Prawdopodobnie mam problem z mikrofonem, o ile dobrze, rozumiem, bo o ile ja słyszę rozmówcę a rozmówca mnie na głośniku czy zestawie o tyle ,,w tradycyjny,, sposób nie da się rozmawiać . Jakieś pomysły ? Więcej zgłoszeń tego typu ? I pytanie czy sklep Xiaomi daje możliwość zwrotu nawet gdyby stwierdzili że tel ok po odesłaniu gdy już go używam ?
Edytowane przez Piotr W34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez radier,
Informacja potwierdzona także przez Xiaomi Community: https://new.c.mi.com/global/post/2048547
Rekomendacja dodana przez Kacper Skrzypek
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez Kacper Skrzypek,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź