Witam, planuję kupić dwa telefony budżetowe np: Redmi do 1000 zł. Chciałbym je zrootować i zainstalować trwp. Wstępnie wybrałem Redmi Note 13 Pro+ lub Redmi Note 14 lub Redmi Note 14S lub Redmi 15. Może być inny. Gdzie w można kupić tanio i bezpiecznie (żeby nie wcisnęli china).
Pożądane aplikacje i funkcje:
- nagrywanie rozmów,
- mObywatel
- aplikacje bankowe, nju,
- aplikacje sklepów, stacji benzynowych, allegro, InPost,
- Lucky Patcher,
- możliwość ustawienia swoich DNS-ów.
Nieużywane:
- płatności telefonem z wyjątkiem Blika,
- Revolut,
- wymagające gry.
Mam konto xiaomi od 2016 roku. Teraz mam dwa stare telefony (chyba najstarsze tutaj używane) które sam zrootowałem i aktualizowałem. Na nowszym większość potrzebnych aplikacji działa. Minęło dobrych kilka lat czas na zmiany. Ze względu na wiek liczę na pomoc wybraniu telefonu i rootowaniu.
Pytanie
fred
Witam, planuję kupić dwa telefony budżetowe np: Redmi do 1000 zł. Chciałbym je zrootować i zainstalować trwp. Wstępnie wybrałem Redmi Note 13 Pro+ lub Redmi Note 14 lub Redmi Note 14S lub Redmi 15. Może być inny. Gdzie w można kupić tanio i bezpiecznie (żeby nie wcisnęli china).
Pożądane aplikacje i funkcje:
- nagrywanie rozmów,
- mObywatel
- aplikacje bankowe, nju,
- aplikacje sklepów, stacji benzynowych, allegro, InPost,
- Lucky Patcher,
- możliwość ustawienia swoich DNS-ów.
Nieużywane:
- płatności telefonem z wyjątkiem Blika,
- Revolut,
- wymagające gry.
Mam konto xiaomi od 2016 roku. Teraz mam dwa stare telefony (chyba najstarsze tutaj używane) które sam zrootowałem i aktualizowałem. Na nowszym większość potrzebnych aplikacji działa. Minęło dobrych kilka lat czas na zmiany. Ze względu na wiek liczę na pomoc wybraniu telefonu i rootowaniu.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi