Skocz do zawartości

POCO F8 Ultra / REDMI K90 Pro Max - dyskusja ogólna, wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

OS3.0

A dokładnie to OS3.0.2.0.WPMEUXM i aktualizacja do OS3.0.4.0.WPMEUXM android 16

Edytowane przez zibino
  • Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ja już siedzę na romie Xiaomi EU - działa bez żadnych problemów - wersja 3.0.16.0

update - juz na wersji 20 - zadnych problemow ... wszystko dziala luks ...

Edytowane przez Master
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.
Jak udaje się wam odblokować bootloader? Telefon zakupiłem 07.01 i od tego czasu próbuje bezskutecznie uzyskać zgodę na odblokowanie. Oczywiście zgłaszam prośbę przez aplikację ale zawsze po krótkim "mieleniu" przez aplikację dostaje info zwrotne że pula na dzisiaj wyczerpana. Próbowałem zgłaszać prośbę punktualnie o 17.00. Próbowałem sekundę, kilka lub nawet kilkanacie sekund przed 17.00 i nie mam już pomysłu co zrobić.
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.

Wysłane z mojego 25102PCBEG przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, dar00 napisał(a):

Witam.
Jak udaje się wam odblokować bootloader? Telefon zakupiłem 07.01 i od tego czasu próbuje bezskutecznie uzyskać zgodę na odblokowanie. Oczywiście zgłaszam prośbę przez aplikację ale zawsze po krótkim "mieleniu" przez aplikację dostaje info zwrotne że pula na dzisiaj wyczerpana. Próbowałem zgłaszać prośbę punktualnie o 17.00. Próbowałem sekundę, kilka lub nawet kilkanacie sekund przed 17.00 i nie mam już pomysłu co zrobić.
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.

Wysłane z mojego 25102PCBEG przy użyciu Tapatalka

To nie tylko Ty tak masz 🙃 z jednej strony niby jest ta możliwość ... Ale jako ciekawostkę to powiem że Chińczyków już w ogóle nie można odblokować za pośrednictwem zgody przez community ... oni chyba to celowo tak utrudniają 🙃 możliwe że też dlatego żeby użytkownik miał czas jeszcze się nad tym zastanowić ... No i przy okazji też się zniechęcić do tego niecnego procederu 🙃 info masz na priv jakby co 🙃

Edytowane przez Master