radier Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Znalazłem też ciekawy post w kontekście F8 Ultra: https://www.facebook.com/groups/1368102726862365/posts/2820465851626038/ Czy faktycznie coś się smaży, jeśli chodzi o dodanie obsługi pasma 6 GHz dla Wi‑Fi?
Master Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Ja u siebie mam podłączenie do 7ki ... To pasmo jest mi do niczego nie potrzebne - a ze fon nie obsługuje tego pasma w tej chwili to nawet nie wiedziałem ... 🙃 Ogolnie jesli chodzi o sieć wifi to nie mam zastrzeżeń ... Ladne szybkie stabilne polaczenie cały czas i brak problemów z vowifi jak to było poprzednio ... Na wifi spokojnie wyciagam pelna przepustowosc tego co mam z kablówki 🙃 Edytowane 10 Czerwca przez Master
radier Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Wszystkie POCO dostają aktualizacje tylko nie F8 Pro. Nawet z X6 Pro się obudzili. O co tu chodzi?Wysłane z POCO F8 Pro przy użyciu Tapatalka
zeno55 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Skoro jest długa przerwa to pewnie szykuje się grubsza aktualizacja zresztą na lipiec była zapowiadana aktualizacja do 17ki dla F8 Pro. Nie martwił bym się zbytnio, i tak mamy dla tego modelu deklarowane aktualizacje i wsparcie do prawie 2032 roku (brakło 30-tu dni ) więc co tam kilka miesięcy
radier Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu Tylko co po takim długim okresie wsparcia jak łatki bezpieczeństwa będą wydawać raz do roku.Wysłane z POCO F8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi