Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.210.0.VMRCNXM dla telefonu Redmi Note 12 Turbo/POCO F5 (nazwa kodowa marble). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_MARBLE_OS2.0.210.0.VMRCNXM_15.zip/download Co się zmieniło w HyperOS 2.2? Artykuł tutaj: https://miuipolska.pl/hyperos-2-2-oficjalnie/. ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
IMF Opublikowano 10 Listopada 2025 Opublikowano 10 Listopada 2025 (edytowane) Witajcie. Czy mógłby ktokolwiek potwierdzić/zaprzeczyć, co dzieje się z serwerami? Nie mogę pociągnąć aktualizacji xiaomi.eu_MARBLE_OS2.0.210.0.VMRCNXM_15.zip. Max. to 1,36GB i dalej nic. Próbuję tak od przynajmniej tygodnia. Za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuję. Edytowane 10 Listopada 2025 przez IMF Dodanie screen'a.
Master Opublikowano 10 Listopada 2025 Opublikowano 10 Listopada 2025 (edytowane) w sumie nie miałem takich problemów jeszcze na serwerze sourceforge - tragicznie wolne transfery - tam - przerwanie pobierania - tak - ale żeby doszło do jakiegoś miejsca i od tygodnia stało to nie pamiętam ... 🙃 ja bym radził pobrać przez kompa z alternatywnego serwera / mirrora ... tam można dać autodetect lub samemu wybrać ... to pierwsze od czego bym zaczął 🙃 poza tym chyba nie ma innego repozytorium plików jeśli chodzi o Xiaomi eu - przynajmniej nic o tym nie wiem ... ps. to nie jest serwer ekipy Xiaomi eu więc wątpię że ktoś będzie znał takie szczegóły - a na pewno tu na forum ... to tylko hosting plików do tego jeszcze z ograniczonym miejscem stąd są tam tylko najnowsze wersje romow ... jest dużo tych plików a i zacne rozmiary ... Edytowane 10 Listopada 2025 przez Master 1
IMF Opublikowano 10 Listopada 2025 Opublikowano 10 Listopada 2025 Podziękował. Niestety mam ograniczone możliwości - jestem w szpitalu. Jak tylko będę mógł, zastosuję Twoją podpowiedź. Dużo zdrówka życzę 👍✌️
Master Opublikowano 10 Listopada 2025 Opublikowano 10 Listopada 2025 Godzinę temu, IMF napisał(a): Podziękował. Niestety mam ograniczone możliwości - jestem w szpitalu. Jak tylko będę mógł, zastosuję Twoją podpowiedź. Dużo zdrówka życzę 👍✌️ a to chyba raczej Tobie trzeba życzyć 👍 w telefonie to nie wiem czy są się wybierać te mirrory ... ja na kompie z tego ściągam ... czasami są dużo lepsze transfery - ogólnie preferuje pobieranie przez updater systemowy ale tam często w ogóle nie idzie się wbić ... a zawsze jest sprawdzenie sumy kontrolnej - to na się pewność że pobrany plik jest w porządku 🙃 pozdrawiam i oby jak najszybciej opuścić to straszne miejsce ... nasza służba zdrowia i tak jest w stanie permanentnego rozkładu ... a sypanie w to kasy to jak lanie wody do durszlaka ... ciekawe czy ktoś kiedyś się odważy zrobić z tym porządek - ja myślę że nie dożyje 🙃 1
Rekomendowane odpowiedzi