Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Października 2025 Opublikowano 16 Października 2025 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.13.0.UKOCNXM dla telefonu Xiaomi 11 Lite 5G NE/Mi 11 LE (nazwa kodowa lisa). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_LISA_OS2.0.13.0.UKOCNXM_14.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
Lukaszmig_PL Opublikowano 7 Listopada 2025 Opublikowano 7 Listopada 2025 Witam. Po instalacji tej aktualizacji bardzo dużo aplikacji przestało działać (po włączeniu się wyłączają), nie można odebrać telefonu od osoby dzwoniącej, ponieważ jest tylko dzwonek, brak wyświetlonego telefonu oraz brak informacji, jaki numer dzwoni. Po paru dni od instalacji pokazuje, że zajęta pamięć RAM jest 3GB, jak żadne aplikacje nie działają w tle. Z poważaniem Łukasz
Master Opublikowano 7 Listopada 2025 Opublikowano 7 Listopada 2025 (edytowane) pierwsze co mi przyszło do łba to komenda ADB adb shell pm compile -a -f --full może pomóc ... jak nie to pobierz jeszcze raz paczkę z romem i zrob instalke jako upgrade ... czasami bywają błędy w pobranym pliku ... też może pomóc ... 🙃 jak masz custom twrp zamiast fabrycznego recovery możesz też spróbować poczyscic cache dalvik i art ... też może pomóc ... Edytowane 7 Listopada 2025 przez Master
Lukaszmig_PL Opublikowano 10 Listopada 2025 Opublikowano 10 Listopada 2025 Zawsze robię upgrade, aby nie stracić moich aplikacji i danych, czy haseł. Niestety teraz nic nie pomaga. Pozdrawiam Łukasz
Netoper Opublikowano 10 Listopada 2025 Opublikowano 10 Listopada 2025 Tą komenda co zapodał Master nie pomogła?Próbowałeś drugi raz puścić update?Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Lukaszmig_PL Opublikowano 11 Listopada 2025 Opublikowano 11 Listopada 2025 Zrobiłem komendę i ponowny upgrade. Niestety nic nie pomaga. Pozdrawiam Łukasz
Master Opublikowano 11 Listopada 2025 Opublikowano 11 Listopada 2025 (edytowane) nie wiem na jaką wersję robiłeś upgrade ... teoretycznie to nie powinno rzutować ale w Twoim wypadku chyba jednak ... wiesz - możliwe że będziesz musiał zrobić czysta instalke z format data - bo tu raczej tzw. downgrade nie zrobisz - kwestia sygnatur bezpieczeństwa od Xiaomi i ich datowania ... jeśli byłyby te same w poprzedniej wersji to można spróbować - ale podejrzewam że nie ... jak patrzę po wydaniach to poprzednia wersja była jakieś 2 miesiące temu więc downgrade odpada ... tu może jeszcze pan Kacper może coś podpowiedzieć ... w każdym razie jak nic się nie da zrobić to zrób backupa na ile dasz radę i wrzucaj instalke na czysto ... Edytowane 11 Listopada 2025 przez Master 1
Rekomendowane odpowiedzi