gwalberg Opublikowano 19 Września 2025 Opublikowano 19 Września 2025 Kupiłem na allegro redmi pad se 11 8gb i mam pewne wątpliwości co do oryginalności tego produktu. Pad nie ma imei ale ma numer seryjny w status/ model który się nie zgadza na stronie do sprawdzania imei. Jest naklejka na padzie z numerem seryjnym i na pudełku jest numer seryjny są to dłuższe numery seryjne niż ten co w ustawieniach i te numery się zgadzają. Strona do sprawdzania imei i numerów seryjnych potwierdza że to ten produkt. Poza tym chodzi mi też o aktualizację PAD po aktualizacji pokazuje wersję hyperOS 2.0.1.0.VMUEXM z tego co udało mi się znaleźć są już nowsze wersje. Następna sprawa to słabo działają gesty i dość szybko leci bateria w porównaniu z fonem. Może to normalne w padzie To mój pierwszy pad bo nigdy nie potrzebowałem aż do teraz. Potrzebowałbym potwierdzenia czy to oryginał czy podjebka.
Marrik Opublikowano 19 Września 2025 Opublikowano 19 Września 2025 A ten tablet ma slot na kartę SIM, że chcesz sprawdzać IMEI?Gdzie w ustawieniach szukasz numeru seryjnego?
gwalberg Opublikowano 19 Września 2025 Autor Opublikowano 19 Września 2025 2 minuty temu, Marrik napisał(a): A ten tablet ma slot na kartę SIM, że chcesz sprawdzać IMEI? Nie ma, ale ma numer seryjny. Ten w ustawieniach się nie zgadza, zgadza się ten co jest na pudełku i numer seryjny z nakleją na padzie. Potrzebowałbym potwierdzenia na 100% orginał i co z tą aktualizacją, sa nowsze aktualizacje. Jest jeszcze jedna sprawa czy to normalne że po zalogowaniu na swoje konto xiaomi, pad się nie dodaje do posiadanych urządzeń?
Netoper Opublikowano 19 Września 2025 Opublikowano 19 Września 2025 Co do aktualizacji to różnie z nimi bywa, niektóre gałęzie romów potrzebują zmiany regionu żeby załapać.A co do konta, ja wczoraj zalogowałem się na nowym sprzęcie i do dzisiaj na koncie Xiaomi nie widać go (minęło ponad 24h) inne sprzęty są widoczne.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka 1
gwalberg Opublikowano 19 Września 2025 Autor Opublikowano 19 Września 2025 Wątek do zamknięcia. Komentarz wyżej nasunął mi myśl i przełączyłem region na Indie. Po restarcie od razu przyszła aktualna aktualizacja i o dziwo zmienił się numer seryjny w ustawieniach. Teraz jest taki jak na naklejce i na kartoniku 1
Rekomendowane odpowiedzi