Redmi Pad/SE
6 tematów w tym forum
-
- 2 obserwujących
- 4 odpowiedzi
- 418 wyświetleń
Kupiłem na allegro redmi pad se 11 8gb i mam pewne wątpliwości co do oryginalności tego produktu. Pad nie ma imei ale ma numer seryjny w status/ model który się nie zgadza na stronie do sprawdzania imei. Jest naklejka na padzie z numerem seryjnym i na pudełku jest numer seryjny są to dłuższe numery seryjne niż ten co w ustawieniach i te numery się zgadzają. Strona do sprawdzania imei i numerów seryjnych potwierdza że to ten produkt. Poza tym chodzi mi też o aktualizację PAD po aktualizacji pokazuje wersję hyperOS 2.0.1.0.VMUEXM z tego co udało mi się znaleźć są już nowsze wersje. Następna sprawa to słabo działają gesty i dość szybko leci bateria w porównaniu z fon…
Ostatnia odpowiedź: gwalberg, 19 Września 2025 -
-
- 1 obserwujący
- 0 odpowiedzi
- 193 wyświetleń
Hej, mam pytanie czy da się zrobić dual boot z androidem/windowsem na tablecie redmi pad se 11" 8gb? widziałem że na redmi pad 5 robią czy da się to zrobić na moim czy to odpada? Pozdro
Ostatnia odpowiedź: NickWilde, 4 Marca 2025 -
- 1 obserwujący
- 0 odpowiedzi
- 369 wyświetleń
Witam. Używa ktoś tego tabletu? Jak wygląda odblokowanie bootloadera jest w ogóle możliwe w wersji wifi only?
Ostatnia odpowiedź: lee, 17 Grudnia 2024 -
- 5 odpowiedzi
- 2,1 tys. wyświetleń
Czy ktoś może wie jak usunąć pogrubienie systemowe czcionki w MIUI 14 na Redmi Pad SE? Ustawiłem pogrubienie przy inicjacji urządzenia ale nie wiem jak to teraz usunąć.
Ostatnia odpowiedź: Maciej Jurasz, 19 Września 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 988 wyświetleń
Witam czy ktoś wie jak usunąć te 3 kropki u góry ekranu które są zawsze widoczne ... jest to pasek akcji...
Ostatnia odpowiedź: Łukasz Suprynowicz, 14 Marca 2024 -
Klonowanie aplikacji
przez gacekp- 2 odpowiedzi
- 701 wyświetleń
Witam, czy ktoś zna może sposób jak włączyć klonowanie aplikacji na Redmi Pad SE? Próbowałem aplikacje MIUI Downloader i włączenie ukrytych funkcji jednak nie działa.
Ostatnia odpowiedź: gacekp, 17 Września 2023