Artur Zaborowski Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Nie otwierają mi się strony internetowe z poziomu Facebooka. Za każdym razem pokazuje błędy. Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu TapatalkaKtoś coś? Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka
Artur Zaborowski Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Co dalej robić? Jakaś sugestia? Wysłane z mojego MI NOTE Pro
ZduneX25 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Wyłączyć przeglądarkę w FB i zobaczyć co się stanie jak system otworzy w normalnej.
Artur Zaborowski Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Jest tak samo. Te co nie otwierają się w aplikacji tez nie otwierają się z poziomu przeglądarki Wysłane z mojego MI NOTE Pro
ZduneX25 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 A internet ogólnie działa, próbowałeś wyłączyć i włączyć? Mi się kędyś zamulił mobilny, niby był, a nie było.
Artur Zaborowski Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Na wifi i na mobilnym też Wysłane z mojego MI NOTE Pro
sopla4ever Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Dodaj dot.wp.pl do białej listy w adaway/adblocku. Jeżeli nie pomoże, zezwól na przekierowania. Pamiętaj o restarcie urządzenia, po każdej zmianie ustawień w aplikacji do blokowania reklam.
Artur Zaborowski Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 nic nie dało. jeszcze jeden problem...czemu po kliknięciu powiadomienia Messengera nie moge odczytać widomości??? Muszę wejść w menu telefonu i dokładnie w messengera zeby odczytac wiadomość. Nie dzaiła jak chcę odczytać widomość z paska menu u góry. Na innym telefonach jest ok np. Oneplus i Samsung. Ktoś ma podobnie?
Numb Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Uprawnienia do pływających okien.
Artur Zaborowski Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Pomogło. Z tym ze po kliknięciu wiadomości wciąż nie wchodzi w messengera... Wysłane z mojego MI NOTE Pro
Bullsblood Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Wielu osobom nie wchodzi jak nie wszystkim. Pojawia się pusty ekran z tapeta a gdy cofniemy i wyjedziemy w pulpit dymek messengera znika i żeby się znów pojawił trzeba zablokować ekran. Dzieje się tak od v7. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Artur Zaborowski Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Ok. Czyli błąd systemowy... Wysłane z mojego MI NOTE Pro
Eru Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Mi tam działają dymki Messengera Tapnięte z Mi Note
Artur Zaborowski Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Jak klikasz w nie to wiadomość ci się otwiera? Wysłane z mojego MI NOTE Pro
Eru Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Jasne i od zawsze mi to na Mi2S a teraz na Mi Note działało i działa Tapnięte z Mi Note
Artur Zaborowski Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 To czemu u mnie nie działa??? Wysłane z mojego MI NOTE Pro Wysłane z mojego MI NOTE ProI jeszcze jedno problem... Godzina w widżecie pogody (w każdym jaki jest na rynku) nie aktualizuje się automatycznie. Wcześniej na miui 6 działało. Wysłane z mojego MI NOTE Pro
Numb Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Mi chodziło o uprawnienia do pływających okien, a nie zezwolenie w powiadomieniach. Musisz w panelu sterowania zmienić.
Artur Zaborowski Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Ok Wysłane z mojego MI NOTE ProRuszyło
sychie Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) rozwiązał ktoś problem z nie otwieraniem sie wiad po kliknieciu w nie w messenger? pływające okna nic nie daja. Edytowane 5 Lutego 2016 przez sychie
Artur Zaborowski Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Daje. Musisz wejść w security(nie wiem jak jest w polskim romie nazeabw) i tak masz uprawnienia. Wejdź w messengera i daj mi uprawnienia pływających okien. Będzie to ostatnie uprawnienia messengera. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi